Prinselig fortalelse om ny graviditet

Men der er åbenlyst ingen graviditetskvalme på spil endnu

Briterne kan snart glæde sig til , at prins George gøres til storebror af sine forældre, prins William og hertuginde Catherine. Foto: AP
Briterne kan snart glæde sig til , at prins George gøres til storebror af sine forældre, prins William og hertuginde Catherine. Foto: AP

- Det kan være, at du snart bliver nødt til at lave et mere.

Sådan faldt ordene, da engelske prins William under sit besøg i New Zealand med sønnen og fruen bl.a. modtog en 'regeringsgave' til den lille prins i form af et uldent sjal, strikket af Cynthia Read. Ifølge Daily Mail vil hun lægge hovedet på blokken for denne udtalelse, og dermed er der sparket gang i et nyt britisk baby-hysteri.

Se også: Kate budt velkommen af bare baller

Prins William og hertuginde Catherine er for øjeblikket i New Zealand, og den lille prins George på ca. ni måneder er, som det nu hører sig til blandt moderne kongelige, med på deres officielle rejse.

Se også: Williams intimsnak aflyttet

Tidsmæssigt passer det meget godt med en to'er i rækken af arvinger i den lille husholdning. Og med denne tilsyneladende prinselige fortalelse har de royalistiske briter og ikke mindst de britiske medier gode muligheder for at køre den mere kulørte journalistik i stilling.

Se også: Hertuginde Kate i tårer ved filmpremiere

Blandt andet vil der så igen være mulighed for art ribbe op i hertuginde Catherines invaliderende af graviditetskvalme i starten af sin sidste graviditet. Her var hun indlagt på hospitalet i flere dage.

Men da hertuginden både kan spise og drikke og desuden ikke er det fjerneste grøn i ansigtet, tager medierne det som udtryk for, at graviditeten endnu er i de indledende faser.

0 kommentarer
Vis kommentarer