Fyrst Albert: Derfor har vi ingen børn

Den dameglade fyrste af Monaco forklarer, hvorfor han endnu ikke har givet landet en tronarving

Der er endnu ikke en tronarving på vej til fyrst Albert, der ellers må lade tronen overgå til sin nevø, der allerede har fået et barn. (FOTO: AP)
Der er endnu ikke en tronarving på vej til fyrst Albert, der ellers må lade tronen overgå til sin nevø, der allerede har fået et barn. (FOTO: AP)

Det er endnu ikke lykkedes fyrst Albert i Monaco af skænke fyrstedømmet en arving.

Forventningerne var ellers høje, da fyrst Albert for halvandet år siden giftede sig med den 20 år yngre svømmepige, Charlene Wittstock, fra Sydafrika.

Læs også:

Se også: Fyrst Albert af Monaco er nu en gift mand

Rygterne om en graviditet har siden været mange, men intet har indtil videre holdt vand. Det royale par er stadig barnløse.

- Vi må tackle én ting ad gangen, siger fyrst Albert i et interview med den schweiziske tv-kanal SRF.

Han forklarer, at 'mange forpligtelser, møder og repræsentationer' har forhindret parret i at baby-planlægge.

Noget der åbenbart pludselig ligger fyrst Albert meget på sinde, selv om det vel må anses for at være på høje tid at levere en tronarving - hans 54 år på bagen taget i betragtning.

Læs også:

Se også: Fyrsten fordømmer film om Grace Kelly

Planlægning er ellers ikke noget, fyrsten af Monaco tidligere har bekymret sig om.

Den pigeglade fyrste har levet en hæsblæsende ungkarleliv i en halv menneskealder og har allerede to uægte børn med henholdsvis en amerikansk turist og en afrikansk stewardesse fra Togo.

Læs også:

Se også: Monacos skørtejæger skal giftes

Får fyrsten ikke skabt en legal arving, overgår tronen til nevøen Andrea Casiraghi, der allerede har en arving i ovnen med milliardærdatteren, Tatiana Santo Domingo.

1 af 2 Fyrst Albert fortæller til schweitsisk tv, at Charlene Wittstock ikke er gravid og ikke bliver det lige med det samme. (FOTO: AP)
2 af 2 Der er endnu ikke en tronarving på vej til fyrst Albert, der ellers må lade tronen overgå til sin nevø, der allerede har fået et barn. (FOTO: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere