William og Kate raser over paparazzifoto

Billeder af en topløs Kate minder om pressens nådesløse jagt på afdøde prinsesse Diana, mener det britiske hof

Sådan præsenterer Closer billederne på deres hjemmeside.
Sådan præsenterer Closer billederne på deres hjemmeside.

Den britiske prins William og hans hustru Catherine er rasende over, at fransk presse har bragt billeder af hertuginden topløs.

Parret mener, at det vækker uhyggelige mindelser om pressens jagt på Williams mor, afdøde prinsesse Diana.

Prins William og Catherine, der i øjeblikket er i Malaysia, har konsulteret advokater efter det franske ugeblad Closers 'groteske' brud på privatlivets fred, oplyser det britiske hof.

De grynede og slørede billeder viser den 30-årige Catherine i sort-hvide bikinitrusser, mens hun bliver smurt ind i solcreme af William under en nylig ferie i Sydfrankrig.

Læs også:

Se også: Topløs Kate på forsiden af fransk ugeblad

Et andet billede viser parret, mens de slænger sig i to liggestole. Et tredje viser hertuginden i færd med enten at tage sin bikinitop af eller på.

- De kongelige højheder er meget bedrøvede over at erfare, at en fransk publikation og en fotograf har invaderet deres privatliv på sådan en grotesk og total urimelig måde, oplyser hoffet på St. James's Palace.

- Episoden vækker mindelser om pressens og paparazzi-fotografernes værste udskejelser og forfølgelse af Diana, prinsesse af Wales, og er derfor desto mere foruroligende for hertugen og hertuginden, siger hoffet.

Ifølge udtalelsen er embedsmænd på vegne af parret i gang med at konsultere advokater for at undersøge, hvilke muligheder de har for at reagere.

- Hertugen og hertuginden har fortsat fokus på deres tur til Singapore, Malaysia, Salomon Øerne og Tuvalu for at markere dronning Elizabeths diamantjubilæum, oplyser hoffet.

Læs også:

Se også: Kate var i virkeligheden vild med Harry

Episoden stiller klokken 15 år tilbage, siger en kilde til nyhedsbureauet AFP og refererer til ulykken i Paris, hvor prinsesse Diana blev dræbt i 1997.

Ugebladet Closer inviterer på sin hjemmeside læserne til at købe bladet og nyde 'de billeder, som verden ikke kan vente med at se: Hertuginden af Cambridge topløs på feriehusets terrasse'.

Ifølge Closer er billederne taget på terrassen af slottet Autet Chateau i Sydfrankrig i Provence, hvor William og Catherine åbenbart har holdt ferie i sidste uge.

Slottet tilhører dronning Elizabeths nevø viscount Linley, der er søn af dronningens afdøde søster prinsesse Margaret.

1 af 2 William og Kate ses her under besøget i Kuala Lumpur, Malaysia. (Foto: AP/Mark Baker).
2 af 2 Sådan præsenterer Closer billederne på deres hjemmeside.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen