Dansk golddigger i kongelig spansk sexskandale

Spaniens kongedømme i dyb krise på grund af Juan Carlos’ forbindelse til Corinna Larsen

Her er billedet, som mange europæiske medier vil give en formue for at få en opfølgning af: Kong Juan Carlos og Corinna Larsen spidser mund. FOTO: DPA
Her er billedet, som mange europæiske medier vil give en formue for at få en opfølgning af: Kong Juan Carlos og Corinna Larsen spidser mund. FOTO: DPA

Paparazzi over hele Europa jager den danske kvinde Corinna Larsen, 47. Hun er hovedpersonen i skandalerne omkring den spanske konge Juan Carlos, 74, som selv spansk presse kalder Don Juan Carlos.

Læs også: Spanierne tilgiver deres klodsede konge

Corinna Larsen udlægges som kongens mangeårige elskerinde. Hun er i Spanien kendt som ’den tyske prinsesse’, fordi hun har giftet sig til navnet Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

– Billeder af hende er en formue værd, skriver spanske aviser.

Rig jetsetter
Corinna Larsen blev født i Frankfurt i 1965. Hendes far, Finn Bønning Larsen, var ifølge Kristeligt Dagblad en af heltene fra frihedskampen. Han var med til at fusionere de skandinaviske luftfartsselskaber til SAS, men flyttede i 1961 til Frankfurt som europæisk chef for det brasilianske luftfartsselskab Varig.

Familien var rig, og smukke Corinna Larsen fik tidligt tilknytning til det europæiske jetset.

Læs også: Kong Juan Carlos brækkede hoften under jagt

Uofficiel ledsager
Da kong Juan Carlos for et par uger siden brækkede hoften under en jagt på elefanter i Botswana, brød den spanske presse tavsheden om Corinna. Hun havde arrangeret jagten, og det blev kendt, at hun i mange år havde været kongens ’uofficielle ledsager’.

Britisk presse har leveret de slibrige detaljer, men uden at sætte navn på.

Corinna Larsen har fået sine advokater til at skrive til de større aviser med henstilling om ikke at nævne hendes navn. Det er de samme regler, der har beskyttet Wayne Rooney og John Terry mod omtale af deres seksuelle udskejelser.

Kongens private ven
Kongetro spansk presse har understreget, at ’kongen har lov til at have private venner’, men andre aviser taler om en amourøs forbindelse. Og der er enighed om, at forbindelsen er af en sådan art, at det er ydmygende for dronning Sofia, 73, søster til den tidligere græske kong Konstantin.

Juan Carlos og Corinna mødte hinanden for første gang ved et erhvervsarrangement i 2006, da hun havde to ægteskaber bag sig. Siden har de været så tæt på hinanden, at grænsen for det sømmelige betragtes som overskredet.

Carinna i palæ
Modedronningen Carmen Lomana skrev i går på Twitter, at Carinna har boet i et palæ i den kongelige enklave uden for Madrid, Palacio de la Zarzuela. Juan Carlos og Sofia benytter kun kongepaladset i Madrid ved officielle lejligheder.

Spanske venner af Corinna meddeler, at hun har forladt Spanien, og at hun overhovedet ikke ønsker at udtale sig om noget som helst.

Elskeren i lædertøj
Det optager især spansk presse, at forbindelsen mellem Corinna og kongen har været pinlig for dronning Sofia. Don Juan Carlos har været kendt for at forlade paladserne på motorcykel, i lædertøj og med nedslået hjelm for at besøge mere end 1500 elskerinder. Kongeparret har haft hver sit soveværelse siden 1976.

Læs også: Dyreaktivister kræver kong Juan Carlos's afgang

Da Juan Carlos i 2006 fløj på officielt besøg i Saudi-Arabien, var Corinna med i samme fly. Og hun deltog, med et spinkelt tørklæde over håret, i flere officielle arrangementer, hvor Sofia ikke var til stede. En spansk kommentator skrev i går, at ophidselse var uforståelig: ’Enhver ved da, at kongelige ægteskaber er fornuftsægteskaber. Hvorfor kongen må gøre, som enhver anden ville gøre’.

Støtter tro ægtemænd
Problemet er, at Juan Carlos også har tillidsposter i dyrenes beskyttelse, i foreningen af tro ægtemænd og i flere religiøse institutioner. Alligevel gik han på en elefantjagt arrangeret af den formodede danske elskerinde. Og kom hjem med en brækket hofte og et nedslidt kongedømme.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere