Kvalme-Kate er gravid igen

Den britiske tronfølge får om få måneder en lille ny skrevet ind i rækken

Prins William og hertuginde Kate skal være forældre igen. (Foto: AP)
Prins William og hertuginde Kate skal være forældre igen. (Foto: AP)

Hertuginde Kate af Campbrigde er gravid igen. Det skriver flere britiske medier.

Det britiske kongehus bekræfter via Kensington Palace den glade nyhed.

32-årige Kate og hendes mand, prins William, er i forvejen forældre til lille George, der kom til verden den 22. juli 2013. Til næste år bliver den lille gut storebror.

Den lille familie på tre bliver snart til fire. (Foto: AP)
Den lille familie på tre bliver snart til fire. (Foto: AP)
 

Præcis som da hertuginde Kate var gravid første gang, lider hun voldsomt af kvalme og opkast denne gang. Det betyder, at hun ofte bliver tilset af læger på Kensington Palace, hvor den lille familie bor.

Se også: Kate indlagt med voldsom kvalme

Kate er så medtaget af graviditeten og sygdommen Hyperemesis Gravidarum, at hun er sygemeldt og ikke deltager i det officielle besøg, som prins William i dag skal aflægge i Oxford.

Under hertugindens første graviditet var hun på grund af sygdommen indlagt. Det fik dramatiske konsekvenser  - ikke for Kate, men for en af de sygeplejersker, der passede på hende.

Se også: Radioværter aflurede kvalme-Kate

En flok kåde australske radioværter forsøgte gennem telefonfis at skaffe sig personlige oplysninger om den gravide hertuginde. Og sygeplejersken, der talte over sig, valgte at tage sit egen liv.

Se også: Sygeplejerske fundet død efter royal radio-satire

Det royale par var den gang voldsomt berørte af dødsfaldet og kom med følgende officielle udtalelse:

'Hertugen og hertuginden af Cambridge er dybt berørte over at høre om Jacintha Saldanhas død. Deres kongelige højheder følte sig så godt behandlet under opholdet på King Edward VII Hospital, og deres tanker og bønner går til Jacintha Saldanhas familie, venner og kolleger i denne svære tid.'

0 kommentarer
Vis kommentarer