Efter afbud fra far: Han skal følge Meghan op ad kirkegulvet

I en pressemeddelelse bekendtgør det britiske kongehus, at Prins Charles eskorterer Meghan ved det royale bryllup lørdag

I går blev det bekræftet at Meghan Markles far ikke deltager i brylluppet.

Spekulationerne har været mange, siden det torsdag blev bekræftet, at Meghan Markles far ikke vil være til stede ved det royale bryllup og følge hende op ad kirkegulvet.

Nu har det britiske kongehus udtalt på det sociale medie twitter, at den kommende prinsesses svigerfar har påtaget sig tjansen.

I meddelelsen fra kongehuset står der, at Meghan Markle har bedt prins Charles om at ledsage sig ved brylluppet.

- Ms. Meghan Markle har bedt hans kongelige højhed prinsen af Wales om at føre sig op ad kirkegulvet i St. George Chapel ved sit bryllup. Prinsen er glad for at kunne byde ms. Markle velkommen til familien på denne måde, står der i meddelelsen.

Far meldte afbud
Meghan Markles far meldte torsdag endegyldigt afbud til brylluppet, efter det kom frem, at han skulle have foretaget en hjerteoperation - og derfor ikke er i stand til at rejse.

Det bekræftede Meghan Markle i en udtalelse på Twitter gennem Kensington Palace.

- Desværre vil min far ikke deltage ved vores bryllup. Jeg har altid holdt af min far, og jeg håber, at han får den plads, han har brug for til at fokusere på sit helbred, lød det.

- Jeg vil gerne takke alle, som har sendt generøse og støttende beskeder. I skal vide, hvor meget Harry og jeg ser frem til at dele vores specielle dag med jer på lørdag.

Flere gæt
Der har været flere gæt på, hvem der skulle føre Meghan Markle op ved brylluppet. De fleste medier og royalister gættede på, at det ville blive hendes 61-årige mor Doria Ragland, som Meghan Markle er tæt knyttet til.

Andre troede at Meghan Markle ville følge sig selv op - eller gå med prins Harry ind.

Brylluppet løber af stablen lørdag, hvor medier fra hele verden dækker, når prins Harry og Meghan Markle siger ja til hinanden.

De største kongehus-fans har ligget i kø i mange dage for at få en god udsigt til brylluppet. Video: AP. Redigering: Martin Ekelund

59 kommentarer
Vis kommentarer