Få uger før royalt bryllup: Se Meghan Markle som brud

Blot en måned før brylluppet med britiske prins Harry er Meghan Markle blevet gift til anden side - på tv

Inkarnerede royalister venter formentlig spændt på midten af maj, hvor Meghan Markle og den engelske prins Harry af England skal. Og nu bliver lidt af spændingen forløst. Meghan Markle viser sig nemlig i stort bryllupsskrud i tv-serien 'Suits'.

I sit sidste afsnit af 'Suits' bliver Markles karakter Rachel Zane - efter syv års flirt - gift med tv-kæresten Mike Ross, spillet af Patrick J. Adams.

Tv-parret blev smedet sammen ved en storslået ceremoni til tonerne af John Legends 'All of Me', og til det fiktive bryllup leverede Meghan Markle en tale, der næsten må have gjort prins Harry misundelig.

- Jeg ved godt, at jeg kæmpede imod i starten, men nu, Mike, kan jeg ikke forestille mig at dele resten af mit liv med nogle andre end dig. Du er den stærkeste mand, jeg nogensinde har mødt. Og du gør mig stærkere. Du er den mand, jeg altid har ønske mig. Og jeg kan ikke vente med at begynde vores eventyr sammen, lød det fra hende, lige inden hun og tv-kæresten sagde det famøse 'I do'.

36-årige Markle blev forlovet med prins Harry i november. Foto: AP Intl. kongelige - 8. jan. 2018 - kl. 07:41 Nyt kongeligt drama: Meghan Markles svigerinde smidt i fængsel

Farvel til Hollywood
Brylluppet bliver det sidste, 'Suits'-fans ser til Meghan Markle i rollen som Rachel Zane. Hun og kollegaen Patrick J. Adams bliver nemlig skrevet ud af serien, efter at Markle og prins Harry annoncerede deres forlovelse.

I forbindelse med den royale forlovelse sagde den vordende prinsesse i et interview med BBC, at hun ikke så det som et offer at sige farvel til Hollywood.

- Jeg ser det ikke som om, jeg giver afkald på noget. Jeg ser det som en forandring. Det er et nyt kapitel, ikke? Og husk også, at jeg har arbejdet på min serie i syv år. Vi er meget, meget heldige at have haft en serie med så lang levetid, sagde hun dengang til BBC.

Den virkelige vielse mellem Meghan Markle og prins Harry finder sted den 19. maj.

Se også: Prins Harry har valgt sin forlover

8 kommentarer
Vis kommentarer