God stil: Sådan overraskede Kate og William ved fødestuen

Royale fans har i dagevis ventet på at hertuginde Kate skal føde sit og prins Williams andet barn

(Foto: AP)

De mest trofaste kongelige fans har i dagevis slået lejr ude foran St. Marys Hospital i London. Der er her hertuginde Kate skal føde sit og prins Williams andet barn.

Iklædt farverige hatte og Union Jack-flag venter de nat og dag på at få et glimt af det kongelige par - både når Kate ankommer til sygehustes Lindo Wing med veer, og når parret kommer frem på trappen og viser den lille nye prins eller prinsesse frem.

Se også: Skuffet prins: Hvorfor føder hun ikke

Faktisk havde 33-årige Kate termin for flere dage siden, men det lille royale baby lader vente på sig, og det gør ventetiden ekstra lang for de glødende royalister.

Denne mand har allerede ventet i dagevis på, at Kate føder en lille arving. (Foto: AP)
Denne mand har allerede ventet i dagevis på, at Kate føder en lille arving. (Foto: AP)
 

Men Kate og William gjorde forleden deres til at holde humøret oppe hos deres undersåtter. Det vordende forældrepar overraskede deres superfans ved at sende kaffe og croissanter. Det skriver Daily Mail.

Kasserne med de friske forsyninger var sirligt forseglet med lyserødt bånd, og det satte gang i spekulationerne om, at Kate og William venter en pige.

Se også: Kvalme-Kate er gravid igen

Kate og William blev for knapt to år siden forældre for første gang, da lille prins George kom til verden. Den gang gik hertuginden også over tid.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere