Gravid kronprinsesse ændrer rejse

Den svenske kronprinsesse Victoria måtte ændre programmet for en længe ventet rejse i sidste øjeblik

Kronprinsesse Victoria sammen med sin mand, prins Daniel. (Foto: AP)
Kronprinsesse Victoria sammen med sin mand, prins Daniel. (Foto: AP)

Den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter deres andet barn, og graviditeten betyder nu, at parret måtte ændre programmet for deres planlagte rejse til Sydamerika i sidste øjeblik.

Det royale par gennemfører som planlagt rejsen rundt, og det er kun selve programmet på turen, der er tilpasset de nye, lykkelige omstændigheder, så den 38-årige kronprinsesse også får tid til at hvile sig. Det skriver den svenske avis Expressen.

- Turen har været planlagt i noget tid af Udenrigsministeriet og er nu tilpasset efter kronprinsessens gravide tilstand, siger hoffets informationschef Margareta Thorgren til Expressen.

Se også: Sveriges Victoria gravid

På trods af graviditeten arbejder kronprinsessen lige så hårdt som tidligere, og allerede mandag morgen landede parret i Lima i Peru. Onsdag den 21. oktober flyver de videre til Cartagena i Colombia, og fredag afslutter de turen i byen Bogota. Det er en rejse, som parret længe har glædet sig til.

- Rejsen har i samråd med kronprinseparret været planlagt i længere tid, og det er noget, som de ser meget frem til, siger Margareta Thorgren.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har i forvejen den treårige datter prinsesse Estelle, der nu bliver storesøster, når den lille ny kommer til verden i marts måned næste år.

Den kommende prinsesse er utroligt godt bygget. (Foto: Slitz) Kendte Fra 'Paradise Hotel' til hot prinsesse

4 kommentarer
Vis kommentarer