Hemmelige breve afslører nye detaljer om prinsesse Diana

En række hemmelige og afslørende breve om prinsesse Dianas forhold til prins Charles bliver nu sat til salg

Foto: AP
Foto: AP

Den afdøde prinsesses Dianas forhold til Prins Charles var langt fra kun kærlighed morgen-the i sengen.

I 1996 smulrede glansbilledet, efter parret havde været gift i 15 år, og parret blev skilt.

Men nu afslører en række breve, der netop er blevet sat til sag, at ægteskabet allerede i den indledende fase var problemfyldt.

Det skriver flere britiske medier heriblandt Telegraph.

Brevene indeholder adskillige korrespondancer mellem prinsessen og hendes personlige assistent Jane Parsons og bliver sat til salg i et auktionshus i Gloucestershire i næste måned. Og især et af dem skulle vække opsigt.

Se også: Dianas elsker: Jeg er ikke far til Harry

Her skriver Prinsesse Diana til assistenten, at bryllupsrejsen med prins Charles 'var en glimrende mulighed til at indhente lidt søvn'.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: AP
Foto: AP
 

Derudover fremgår det i brevene, at den britiske prinsesse modtog 24000 takkebreve og 4500 gave, da prins Williams blev født i 1982.

Prinsesse Diana beskriver også, hvordan de mange rejser tog hårdt på hende.

- Prins William genkendte os med det samme, da vi kom hjem, og det var en lettelse. Nogle gange glemmer børn deres forældre, når de forlader dem. Det er henrivende at være hjemme igen, og forhåbentlig behøver vi ikke at rejse mere i år, skrev prinsessen til sin assistent d. 5 juli 1983.

Udover brevene er det også muligt at købe de mange takkebreve, julekort, listen med bryllupsgaver samt de tørrede blomster fra Dians brudebuket.

Se også: William og Harry mindes mor: Diana skal have statue

Se også: Veninde: Diana begravede min dødfødte baby

Prins Harry var kun 13 år og prins William 15, da prinsesse Diana mistede livet i en trafikulykke i Paris. Et dødsfald der sendte chok- og sorg-bølger gennem det meste af verden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: AP
Foto: AP

23 år gammel hemmelighed
I sidste uge blev en anden hemmelighed om prinsessen afsløret.

I en nu dokumentar blev det beskrevet, hvordan hun var med til at begrave en dødfødt baby i haven på Kensington Palace, hvor hun boede efter skilsmissen fra prins Charles.

Babyen var dog ikke hendes egen, men en venindes, Rosa Monckton, der fortalte historien søndag aften på den britisk tv-kanal, Channel 7.

Forretningskvinden Rosa Monckton og hendes mand, Dominic Lawson, der er avis-redaktør, mistede deres datter ved fødslen, og da Diana hørte om det, tilbød hun, at babyen kunne få sit sidste hvilested på paladsets grund.

1 af 2 Nu bliver det muligt at købe en række hidtil hemmeligholdte breve, der indeholder detaljer fra prinsessens liv (Foto: AP)
2 af 2 Foto: AP
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen