Nu taler hun ud om skandale-bruddet

Grevinde Alexandra taler nu om bruddet fra Tony Lindkold, der viste sig at have en kriminel fortid

Grevinde Alexandra sætter nu ord på bruddet fra Tony Lindkold. Foto: Mogens Flindt
Grevinde Alexandra sætter nu ord på bruddet fra Tony Lindkold. Foto: Mogens Flindt

Tilbage i maj kom ugebladet Her&Nu med en chok-afsløring om, at grevinde Alexandras kæreste, den tidligere PET-agtent Tony Lindkold, har en kriminel fortid.

En uge efter nyheden oplyste grevindens privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til Se og Hør, at de to var gået fra hinanden igen.

- Hun har ingen kæreste mere, bekræftede privatsekretæren over for Ekstra Bladet efterfølgende.

To forhold har grevinde Alexandra haft siden skilsmissen fra prins Joachim. Ingen af dem har holdt. Foto: Ritzau Scanpix Danske kendte Kæresten afsløret som kriminel: Nu er Alexandra single igen

Helle von Wildenrath ønskede ikke at sige noget om årsagen til bruddet, men det sætter grevinde Alexandra nu selv ord på i et interview med ugebladet Se og Hør.

- Det er ingen dans på roser lige nu. Men det går fremad, og man lever livet forlæns og forstår det baglæns, siger hun til ugebladet.

Efter 10 års ægteskab blev grevinde Alexandra og prins Joachim skilit i 2005. Foto: Jens Dresling
Efter 10 års ægteskab blev grevinde Alexandra og prins Joachim skilit i 2005. Foto: Jens Dresling
 

Skulle gøres
Da grevinde Alexandra blev bekendt med, at Tony Lindkold i 2014 blev dømt for at have solgt 422 falske designmøbler igennem en hjemmeside, som han styrede, var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle gøre.

- Det var det, jeg skulle gøre, da jeg fandt ud af situationen, siger Alexandra om sin hurtige beslutning.

Ud over de 422 falske designmøbler, som den tidligere PET-agent er dømt for at have solgt, skulle han også sammen med et tidligere medlem af Hells Angels og Bandidos have forsøgt at sælge 686 andre møbler.

Både Tony Lindkold og den tidligere rocker erkendte forholdene i retten og blev idømt et års betinget fængselsstraf, mens de samtidig skulle betale omkring 55.000 kroner i erstatning.

Vil finde kærligheden
Selvom grevinde Alexandra er ked af bruddet, har hun ikke opgivet håbet om at finde kærligheden. Hun er dog ikke på udkig efter en ny flamme lige nu.

Prins Joachim åbner i et nyt interview op for sit privatliv. Foto: Stine Tidsvilde Danske kongelige Han hjalp mig igennem skilsmissen

– Det er et rigtig godt spørgsmål … Jeg tror ikke, man kan styre livet på den måde. Ting kommer, når de kommer. Men jeg skal lige se livet an, siger hun til Se og Hør.

Grevinde Alexandras romance med Tony begyndte ifølge Se og Hør i 2018, da han var projektleder på hendes flytning fra det indre København til villaen i Charlottenlund.

Philip Kjær hører stadig til i prins Joachims nærmeste vennekreds. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Trods faderens deroute: Medlem af Joachims inderkreds

53 kommentarer
Vis kommentarer