Prinsen er helt skudt i reality-stjernen: - Hun er så smuk

Lørdag den 13. juni bliver den svenske prins Carl Philip gift med reality-baben Sofia Hellqvist

Det var sådan Sofia Hellqvist i første omgang blev kendt i Sverige.

Det lå så langt fra i kortene, at den tidligere glamourmodel og ’Paradise Hotel’-deltager Sofia Hellqvist en dag skulle blive prinsesse.

Det er ikke desto mindre den titel, som den 30-årige reality-babe får, når hun på næste lørdag gifter sig med prins Carl Philip, der er søn af den svenske konge og dronning.

Se også: Prins Carl Philip: Se min skønne bikini-babe

Det er syv år siden, at det forelskede par mødtes, og det har krævet et langt sejt træk for at få både det svenske regentpar og folket til at acceptere, at den pige, de har set slænge sig i bikini på tv, skal være prinsesse.

Så er der prinsesse for alle pengene. (Arkivfoto)
Så er der prinsesse for alle pengene. (Arkivfoto)
 

Se også: Paradise Hotel-deltager bliver svensk prinsesse

Men Carl Philip, der ellers har haft ry for at være lidt af en trussetyv, har aldrig været i tvivl. Da han mødte Sofia Hellqvist første gang, var han solgt til stanglakrids. Det sagde simpelthen klik!

- Det jeg faldt for var først og fremmest, at hun er så smuk. Hendes øjne….Men hun er også en fantastisk person med fødder plantet på jorden. Og så er hun herlig at være sammen med. Der er så meget godt at sige. Hun er en herlig og spændende person, sagde prins Carl Philip i aftes på svensk TV4, der bragte den første halvdel af et længere interview med parret.

Se også: Bryllupsklar-prins taler ud om sin kærlighed

I den meget ærlige snak fortalt Carl Philip, at mødet med sin kommende kone næsten var magisk.

- Jeg havde måske ikke oplevet kærlighedens magi før, jeg mødte Sofia. Men efter jeg mødte hende, har jeg virkelig lært, hvordan den magi kan forandre en person, sagde han.

Det kommende ægtepar har fundet sjælevenner i hinanden. (Foto: AP)
Det kommende ægtepar har fundet sjælevenner i hinanden. (Foto: AP)
 

Se også: Fræk fortid: Se kommende svensk prinsesse få balle-massage

Selvom det er ti år siden, at Sofia Hellqvist var med i den svenske udgave af ’Paradise Hotel’, så klæber fortiden fast til den tatoverede brunette – en fortid, som hun stå 100 procent ved!

Se også: 'Prinsesse' Sofia med 'tusch' i nakken

- Jeg har måske ikke altid tænkt på konsekvenser. Der er mange, der vil tænke, at jeg har foretaget nogle dumme valg, men jeg ser på det som erfaringer, siger hun.

Se også: Prinsens kæreste taler ud om nøgenbilleder

Det er lørdag den 13. juni, at Carl Philip og Sofia Hellqvist siger ja til hinanden i Slottskyrkan i Stockholm.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

49 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere