Royal kortege i ulykke: Kvinde i kritisk tilstand

En ældre kvinde kom mandag slemt til skade, da hun angiveligt blev ramt af en motorcykel, der skulle passe på William og Kate

Mon ikke Irene kan forvente af få besøg af Kate og William efter ulykken? Foto: AP
Mon ikke Irene kan forvente af få besøg af Kate og William efter ulykken? Foto: AP

Det britiske kongehus har igen været involveret i en alvorlig trafikullykke.

Prins Harry slap selv fra ulykken uden skrammer. (Foto: PA) Intl. kongelige Prins Harry og følge i alvorlig ulykke

Mandag blev en 83-årige kvinde slemt såret, da hun angiveligt blev ramt af en motorcykel i det følge, der skulle sørge for William og Kates sikkerhed på turen fra London til Windsor.

Hertugparret kørte i en kortege af biler og motorcykler, da ulykken indtraf på Upper Richmond Road i Richmond i det sydvestlige London.

Det skriver BBC.

Kvinden, der ifølge det engelske hof hedder Irene, blev kørt på sygehuset i kritisk tilstand.

Blomster og hilsen
Ulykken har naturligvis påvirket det royale par, der både har sendt den tilskadekomne kvinde blomster og en officiel hilsen.

'De royale højheder har sendt deres allerbedste tanker til Irene og hendes familie, og de vil fortsat være i kontakt med dem gennem hele forløbet,' lyder det fra en talsperson for Kensington Palace.

Politiet i London er i gang med at efterforske sagen, og lige som medlemmerne af kongefamilien sender politiets uafhængige efterforskningsenhed, IOPC, en hilsen til den 83-årige kvinde.

'Vores umiddelbare tanker er med den sårede kvinde og hendes familie, og dem der er ramt af hændelsen,' lyder det fra talsmanden.

Prins Philip er blevet spottet køre i bil kort efter ulykken. Det har fået flere til at rette kritik af prinsen. Foto: AP Intl. kongelige Blev påkørt af prins Philip: - Han har ikke engang sagt undskyld

Det er ikke første gang, medlemmer af den britiske kongefamilie er involveret i trafikulykker. Så sent som i januar mistede prins Philip herredømmet over sin Landrover og kørte ind i en Kia.

Intl. kongelige Pas på! 97-årige prins Philip er tilbage bag rattet

12 kommentarer
Vis kommentarer