Vanvid: Er det her de vildeste royalister?

En gruppe royalister sidder i kø foran hospitalet St. Mary's for at komme tæt på Kate og Williams andet barn

Har du nogensinde set så vilde royalister? Bedøm selv i videoreportagen her (video: Barcroft TV)

Man kan sige, at baby-feberen for alvor har ramt Storbrittannien.

Basketball-stjernen LeBron James lægger en arm rundt om hertuginden af Cambridge - et brud med etiketten over for medlemmer af kongefamilien. (Foto: All Over Press). Klik på 'Næste' for at se video, hvor de to kongelige ser kampen. Intl. kendte - 9. dec. 2014 - kl. 17:34 Her kvajer basketball-stjerne sig over for Kate

Mens verden venter på, at Kate Middleton skal føde sit andet barn, så har ekstreme royalister taget plads foran St. Mary's Hospital i det vestlige London.

Med Union Jack-flaget, skilte og mad til dagevis er de klar til at tage imod den lille ny.

Spekulationerne om, hvornår hertuginden af Cambridge skal føde, har været mange, men bookmakere spår, at babyen vil komme mellem den 25. april til 5. maj, skriver Mirror.co.uk.

Parrets første barn George blev født under stor bevågenhed i juli 2013, og derfor håber royalisterne nu på en pige.

- Jeg håber, at det er en lille pige. Charlotte er et dejligt navn, og forhåbentlig vil de bruge Diana som mellemnavn, lyder det fra kongehus-fan Amy Thomson, 14.

Græd ved sidste fødsel
Og netop Amy Thomson og hendes mor Maria Scott kom hele vejen fra Newcastle for at komme helt tæt på den første royale baby sidste år.

- Sidste gang græd jeg, fordi det var så mange følelser på spil, og hele spændingen omkring det var så godt. Det var bare magisk. Jeg græder sikkert igen, lyder det fra Amy Thomson, der i stedet for billeder af One Direction har prins Harry hængende på væggen i sit værelse.

- Mine venner synes jeg er tosset, fordi jeg tager hele vejen til London, men jeg synes, det er fedt, tilføjer hun.

Også den 79-årige Terry Hutt fra Weston-super-Mare i det sydlige England er villig til gå langt for at være tæt på kongefamilien. Han har allerede ventet i 12 dage foran hospitalet for at få et glimt af den royale baby.

Han mødte dronning Elizabeth af Storbritannien som lille dreng og har været royalist lige siden, hvilket hans farvestrålende tøj også afslører.

- Jeg har altid været vild med kongefamilien. De spiller en særlig rolle i mit liv og alle andres liv, siger Terry Hutt.


En hyggestund. Kate og William så basketball i december sidste år (video: Splash)

 

8 kommentarer
Vis kommentarer