Afsløring: Dansk mega-show aflyst

Det populære award-show 'Guldtuben', der hylder de populære YouTube- og Instagram-stjerner, er i år aflyst, meddeler holdet bag

Anders Matthesen optrådte til 'Guldtuben' i 2017, hvor han delte verbale øretæver ud til diverse danske youtube-profiler. Video: Splay

'Guldtuben' har ellers været afholdt de seneste fire år, men i år er det slut. Det bekræfter SplayOne, der står bag prisuddelingen, over for Ekstra Bladet

- Vi rykker showet til næste år. Det gør vi af flere årsager. Først og fremmest fordi showet har nået en størrelse, der forpligter, at man gør det ordentligt, fortæller country manager Jacob Ringsing Gallaus til Ekstra Bladet.

- Er det ikke en dårlig undskyldning, eftersom vi er så langt henne på året?

- Nej, det er det faktisk ikke. Vi har haft showet på papiret, siden vi lukkede og slukkede i Royal Arena sidste år. Showet fylder og kræver meget, for at vi leverer det bedst mulige. Først nu har vi kigget hinanden i øjnene og sagt, at det kan vi ikke nå at levere i år.

- Hvis I har været i gang siden sidste show, handler det så ikke om, at I ikke har arbejdet hårdt nok?

- Nej, det vil jeg ikke mene. Vi laver meget andet end 'Guldtuben', som selvfølgelig prioriteres højt hos os. Vi ved, at det betyder meget for vores fans, derfor vil vi gerne fortsat udvikle og levere et godt show.

Og netop de mange fans af 'Guldtuben' har haft stor betydning for showets situation. Selvom de må kigge langt efter dette års prisuddeling, tror Jacob Ringsing Gallaus og resten af holdet bag ikke, at de mange fans vender dem ryggen.

- Vi håber selvfølgelig, at folk vil se på det, som at vi kommer tilbage med noget rigtig spændende til næste år. Vi gør det for at sikre, at det show, de får, lever op til de forventninger, de har.

I år kan de mange youtubere kigge langt efter deres årlige prisshow. Foto: Sisse Fisker
I år kan de mange youtubere kigge langt efter deres årlige prisshow. Foto: Sisse Fisker
 

Fie Laursen i rødt på den røde løber til sidste års 'Guldtuben' i Royal Arena. Foto: Henning Hjorth Event & Kultur Stor mystik om 'Guldtuben 2019'

Stor mystik

Der har op til udmeldingen være mange spekulationer om årets prisuddeling. På Splay Danmarks Facebook-side har flere spurgt, om showet i år aflyst. Indtil nu har de mange 'Guldtuben'-fans fået følgende standardsvar:

'Hej, vi arbejder stadig hårdt på at få datoen på plads og samlet alle trådene. Vi melder det ud, så snart vi har mere info ...'

Og nu kan Splay så endelig melde klart ud. En melding der kommer ganske sent. Direkte adspurgt, hvorfor aflysningen af dette års 'Guldtuben' først kommer nu, svarer Jacob Ringsing Gallaus:

- Det gør den, fordi vi løbende har overvejet, om vi kunne nå at få showet på plads i år. Det har været en lang proces, hvor vi har arbejdet på showet, og nu kan vi se, at vi ikke kan nå det.

Hvad de mange fans af prisuddelingen kan forvente af 'Guldtuben' anno 2020, vil holdet bag dog ikke løfte sløret for.

Ifølge Carla Mickelborg har hun på det seneste fået mange tilbud fra interesserede mænd. Foto: Linda Johansen Film, tv & radio Vælter sig i tilbud

Guldtubens historie:

Splay Danmark har i 2015, 2016, 2017 og 2018 afholdt prisuddelingen 'Guldtuben', hvor der uddeles priser til personer, der har gjort sig bemærket på YouTube og Instagram.

'Guldtuben' blev i 2015 afholdt på Bremen Teater

I 2016 fandt det sted lørdag 24. september i Det Kongelige Teater.

I 2017 rykkede det til Royal Arena 9. september.

I 2018 blev det ligeledes afviklet i Royal Arena. Denne gang 22. september.

Blandt sidste års vindere var Alexander Husum, Astrid Olsen og Mika & Tobias.

1 af 2 I år kan de mange youtubere kigge langt efter deres årlige prisshow. Foto: Sisse Fisker
2 af 2 Anders Matthesen optrådte til 'Guldtuben' i 2017. Foto: Anders Kjærbye
123 kommentarer
Vis kommentarer