Anmeldelse af Wallmans: Halløj i badekarret

Karakteristisk for showet i cirkusbygningen er, at der kan ske noget mange steder på én gang, så man er i fare for at vride nakken af led i forsøget på at følge med i begivenhederne

Cirkusbygningen, København: Wallmans Dinnershow. Music BoxBilletter med menu fra 529 til 1399 kr. Spiller frem til juni 2016

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Cirkusbygningen er jo en fest i sig selv – smuk udefra og skøn indeni.

Her er det, at Wallmans den sidste halve snes år har stablet et arrangement på benene, som både omfatter en bedre middag og et musikalsk show. Eftersom man ikke kan få det ene uden det andet, så går ovenstående stjerner til både mad og show.

Og som det fremgår af priserne, der står over stjernerne, kan man med rimelighed forlange en del.

Det får man så også. 

Tapas
Første ret var ’sæsonens suppe’ med brød og brunet smør. Onsdag var det åbenbart sæson for blomkålssuppe med hvid chokolade, vanilje og chili. En laber sag.

Imens fik vi et medley med U2-numre. Opført af hele ensemblet i en scenografi præget af en sønderskudt bys æstetik. Samtlige sangere synger aldeles forrygende, og alle danserne gør det blændende.

Så var der tapas:

’Burrata på soltørrede tomater med basilikumolie, vitello tonnato og og frittata fyldt med jordskokker og oliven.’

Hvis der er ord i ovenstående, du ikke kender, kan jeg sige, at jeg var i samme situation. Det smagte fint, men muligvis ikke helt så flot, som det lyder.

Trøffelduxelles
Imens fik vi et flot akrobatisk nummer med håndstand på en halvkugle samt et potpourri med Elton Johns sange i en opdateret version. Opdateringen gjorde nu ikke meget godt for sangene, men det var da okay.

Der var også et spøjst medley med hits fra boy bands med indbygget karaoke. Og en hel del andet.

Undervejs kom vi til hovedretten:

’Oksefilet i skiver, serveret på en variation af knoldselleri og toppet med trøffelduxelles.’

Den ene af mine skiver var lidt tør i det, men ellers var det fint. Selv om jeg stadig ikke ved, hvad trøffelduxelles er for noget.

Badekar
Karakteristisk for showet i cirkusbygningen er, at der kan ske noget mange steder på én gang, så man er i fare for at vride nakken af led i forsøget på at følge med i begivenhederne – og passe sin tallerken samtidig.

Der sker noget i hele salen! (Foto: John Resborn)
Der sker noget i hele salen! (Foto: John Resborn)
 

Det sjoveste nummer foregår nu i salens midte, hvor artisterne Anna Netterlid og Jimmy Andersson boltrer sig i et bredfyldt badekar. 

Inden parret kastede sig ud i løjerne, fik de nærmeste tilskuere – dem på de dyreste pladser – udleveret en regnfrakke, og den fik de også brug for.

Jeg tror også, at deres vinglas var godt fortyndet, da nummeret var slut.

Og så var der desserten:

’Valrhona chokolademousse med havtorn og ingefærkogte æbler med toscatærte.’

Lækkert var det, og hvis nogen går sulten fra Wallmans, så er de nok selv ude om det.

Showet er igen i år et stort og festligt ståhej.

2 kommentarer
Vis kommentarer