Anmelder: Så dårlige er Grand Prix-sangene

Ekstra Bladets hudløst ærlige anmelder Henrik Queitsch har set nærmere på de danske Grand Prix-sange, og han er ikke imponeret

Hør Henrik Queitsch benhårde vurdering her

I klippet herover artiklen kan du se Henrik Queitsch anmelde de tre første sange
__________________________________________________________________

Der er dømt fest, farver og højt humør, når 'Dansk Melodi Grand Prix 2015' lørdag løber af stablen i Gigantium, Aalborg.

Ti sange er med i konkurrencen, som kan føre til en plads i den internationale finale, der 23. maj finder sted i Østrigs hovedstad, Wien.

Det var ikke det rigtige nummer, da Babou tidligere blev spurgt, om han ville medvirke i Grand Prix'et. Men det var det i år. (Foto: Mogens Flindt). Event & Kultur Babou: Derfor sagde jeg endelig ja til Grand Prix

Spørger man Ekstra Bladets hudløst ærlige anmelder Henrik Queitsch, er der dog ikke det helt store at fejre, når Nordjyllands største by spiller op til musik-bal.

Den garvede anmelder har hørt og vurderet alle de ti danske bidrag til sang-showet, og han er mildest talt ikke imponeret over standarden.

Deltagerne i årets Melodi Grand Prix. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur De skal finde vinderen af Melodi Grand Prix

- Bundniveauet er ekstremt ringe, lyder dommen fra Henrik Queitsch.

I klippet herover artiklen kan du se Henrik Queitsch anmelde de tre første sange: Sara Sukuran - 'Love Me Love Me', Tina & René - 'Mi Amore' og Marcel & Soulman Group - 'Når veje krydses'.

Fredag og lørdag kan du se Henrik Queitsch anmelde de sidste syv sange.

Henrik Queitsch er ikke imponeret af de ti sange, der er med i konkurrencen om at vinde 'Dansk Melodi Grand Prix 2015'. Her ses alle deltagerne. (Foto: Mogens Flindt)
Henrik Queitsch er ikke imponeret af de ti sange, der er med i konkurrencen om at vinde 'Dansk Melodi Grand Prix 2015'. Her ses alle deltagerne. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer