Wivel og Carstensen på tour

Det er et yndigt land ... ja, med høje trækprocenter. Thomas Wivel og Povl Carstensen tager i marts på turné i hele landet

Povl Carstensen er blandt andet kendt som den ene halvdel af duoen John og Aage. (PR-foto)
Povl Carstensen er blandt andet kendt som den ene halvdel af duoen John og Aage. (PR-foto)

Stand-up komikerne Thomas Wivel og Povl Carstensen har afsat marts måned til at turnere land og rige rundt for at tage temperaturen på Danmark og danskerne.

Tidligere har de to været ude i den store verden for at rette blikket mod de hellige køer rundt omkring, og nu er turen så kommet til os selv. Det tunge skyts (og en udpræget dårlig ånde) rettes frontalt imod egne hellige køer, når de to skabssociologer er på undersøgelse i selvkritikkens ærværdige tjeneste, oplyses det i en pressemeddelelse.

Herrernes show ledsages af følgende:

Der er et yndigt land'.

'Ja, med høje trækprocenter, ventelister til hospitalerne, regelmæssige skudvekslinger på morgenværtshuse i hovedstaden, så 'dødsruten' får en helt ny betydning'.

Monsterflækkeren
'Et land med europæiske rekorder i alkoholindtagelse, hvor teenagere trainsurfer med sideskilningen fire centimeter fra en højspændingsledning, fordi 'det er et monsterflækkeren alternativ til blækregning'. Hvor der sniffes kokain på Christiansborg, uden at man af den grund kan mærke nogen væsentlig tempoforøgelse, når man ser folketingsdebat på DK4. Hvor en musicaludgave af 'Matador' får danskere til at besvime af begejstring, hvor en statsministerfrue fremviser flere kopivarer endet malaysisk kræmmermarked.'

'En nation med præstationsangst i soveværelset, med en arbejdsdisciplin der er højere end nogensinde, men til gengæld med en selvtillid der er lavere end Brøndbys scoringsprocent i 2006.'

Hvad er vi for et folk, og hvad gemmer der sig af blødende identitetsproblemer, værdisammenbrud og mindreværdskomplekser, når man løfter mågestellet, spørger Carstensen og Wivel.

Spillesteder i marts:

1. marts: Den Gamle Arrest, Vejle

2. marts: Esbjerg Musikhus, Esbjerg

3. marts: Brasserie Nanna, Frederiksværk

7. marts: Nykøbing Falster Teater, Nykøbing F

8. marts: Glumsø Biograf og Kulturhus, Glumsø

9. marts: Shooters, Kalundborg

10. marts: Alibi, Odense

13. marts: Gaz Station, Århus

14. marts: Café Ciffy, Hjørring

15. marts: Tante Olga, Randers

16. marts: Aktivitetshuset Månen, Haderslev

17. marts: Sønderborghus, Sønderborg

20. marts: Skråen, Aalborg

22. marts: Jysk Musik- og Teaterhus, Silkeborg

25. marts: Portalen, Greve

27. marts: Industrien, Aarup

28. marts: Comedyscope, Horsens

29. marts: Det Bruunske Pakhus, Fredericia

30. marts: B&W, Haslev

1 af 2 Thomas Wivel har sammen med Povl blandt andet skrevet bogen 'Hvordan man overlever sin kones graviditet'. PR-foto)
2 af 2 Povl Carstensen er blandt andet kendt som den ene halvdel af duoen John og Aage. (PR-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere