Jussi i panik: Mistede manus til sin nye bog

To lufthavne måtte lede al bagage igennem, før Jussi Adler-Olsen efter 12 nervepirrende dage fik sin dyrebare kuffert igen

Bogen, 'Marco Effekten', der udkommer den 6. december indeholder en tak til Alba for fremskaffelsen af den bortkomne kuffert med hele Jussi Adler-Olsens synopsis og research. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Bogen, 'Marco Effekten', der udkommer den 6. december indeholder en tak til Alba for fremskaffelsen af den bortkomne kuffert med hele Jussi Adler-Olsens synopsis og research. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Thriller-forfatter Jussi Adler Olsens nye roman ’Marco Effekten’ udkommer 6. december, men det var lige før, at bogen slet ikke udkom i år.

Da Jussi Adler-Olsen i februar tog til sit fristed i Barcelona for at skrive i seks uger, mistede han nemlig en kuffert med hele sin research til den femte roman om efterforskerne på Afdeling Q.

– Den bortkom, og vi vidste ikke vores levende råd. Den var ikke i Barcelona, ej heller ikke i Frankfurt, hvor vi havde skiftet. De havde den ikke i systemet, bortset fra i Kastrup der kunne bekræfte dens eksistens, og ledte som sindssyge, men uden held, fortæller Jussi Adler-Olsen.

Læs også:

Se også: Alle vil have Jussi

Allerede nu melder boghandlere landet over, at flere hundrede har skrevet sig op for at sikre sig at være de første, der får fingrene i den nye roman om Carl Mørck og hans kollegers liv og arbejde fra kælderarkivet på Københavns Politigård.

Jussi Adler-Olsen har indtil videre solgt knap 1,8 millioner eksemplarer af sine romaner til danskerne, og thriller-stjernens romaner har solgt over otte millioner eksemplarer i hele verden - og efterspørgslen bliver ved med at stige.

Alene tyskerne har sikret sig fem millioner eksemplarer og udnævnt Jussi Adler-Olsen fra Allerød til deres yndlingsforfatter, mens priser og roser vælter ned over den ganske forbløffede forfatter, der på få år er gået fra at være en ukendt forfatter til verdensstjerne.

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen