Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Her er værterne ved MGP 2013

Szhirley og Jacob Riising skal finde børnenes Grand Prix-vinder

Sangerinden og tv-værten styrer løjerne, når det er ungernes tur til at synge i Herning. (Foto: DR)
Sangerinden og tv-værten styrer løjerne, når det er ungernes tur til at synge i Herning. (Foto: DR)

Der er blevet en plads ledig, efter at Sofie Lassen-Kahlke er rykkket op til de voksnes Melodi Grand Prix. Og den har Szhirley snuppet. Og DR har foretaget et sikkert valg, for til februar vil sangerinden være kendt af alle børn, for hun spiller mor til hovedpersonen Sus i DR's nye julekalender.

Læs også:

Event & Kultur - 1. nov. 2012 - kl. 13:30 Ren hønsegård i dansk Melodi Grand Prix

Læs også: Se også: Sofie: Jeg glæder mig til, at min søn står her og synger Sofie: Jeg glæder mig til, at min søn står her og synger

Når DR den 2. februar 2013 afholder børnenes MGP i Boxen i Herning, bliver det nemlig sangerinden og tv-værten Jacob Riising, der guider seerne, publikum og børnene gennem den festlige aften i musikkens tegn.

- Jeg blev virkelig glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville være MGP-vært. Specielt fordi det er sammen med Jacob Riising. Sammen med min søn ser jeg ham ofte på DR Ramasjang. Vi er store fans, siger Szhirley, der har coachet de seje unger ved MGP's workshops.

Hun er god mod dyr
Jacob Riising er derimod en erfaren MGP-vært.

- Jeg kender jo ikke Szhirley så godt endnu. Men jeg ved, at hun ikke alene er musikalsk men også ved alt om musik. Samtidig ved jeg noget om alt andet på jorden, så vi bliver utvivlsomt et godt team. Desuden har jeg bemærket, at hun er god ved børn og dyr - i hvert fald dyr, siger Jacob Riising.

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen