TV: 'De her babser - lige i dit ansigt'

Se hvordan ny soldaterkalender, fyldt med store bryster, blev optaget i tv-klippet her

Det er både tilbagevendende og nye modeller, der pryder siderne i den nye kalender. Her India Reynolds fra juli måned (Foto: Screendump fra tv-klip)
Det er både tilbagevendende og nye modeller, der pryder siderne i den nye kalender. Her India Reynolds fra juli måned (Foto: Screendump fra tv-klip)

Se pigerne fra kalenderen i tv-klippet herover
-------------------

Hvem sagde, at piger i trøjen ikke kan se godt ud?

Næste års britiske Hot Shots-kalender er skudt færdig, og her kan man hver måned finde storbarmede babes i armytøj - lige til at hænge op i skurvognen.

Billederne er taget i Los Angeles og stilen er inspireret af 50'ernes pinup-piger, som lagde fundamentet for professionelle modelfotos.

Læs også: I den gode sags tjeneste

Ved at købe kalenderen støtter man samtidig den britiske 'Help For Heroes'-fond, som hjælper veteraner fra konflikter, som Storbritanniens soldater har deltaget i.

Flere af modellerne har optrådt letpåklædte på side 3 i den britiske avis The Sun. 21-årige Kelly Hall pryder billedet for januar måned, hvor hun sidder storsmilende med en maskinpistol.

- Det giver begrebet 'photo-shoot' en hel ny mening, siger modellen i følge The Sun.

Se også: Kate Upton leger i bizar drømmeverden

Modeller som Rosie Jones, Hollie Peers, India Reynolds, Emily O'Hara og Sam Cooke kan også findes i kalenderen, som du kan bestille her.

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen