Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

TV: Sært - de voksne klæder sig som små ponyer

Legetøjs-brandet My Little Pony er egentlig målrettet små piger, men det appelerer tilsyneladende også til masser af fuldvoksne mennesker - ikke mindst mandlige. SE TV-KLIP

Se de voksne mænd og kvinder, der er klædt ud som My Little Pony i tv-klippet herover
-------------------------------

For de fleste er det en anelse sært, når mænd klæder sig ud i dametøj. Hvis de også har horn i panden og er inspireret af legetøjs-universet My Little Pony, så vil mange nok trække en anelse på smilebåndet ved synet af dem.

Men for en ny voksende generation af mænd i 20 -30 års-alderen i USA er det helt normalt at være fans af My Little Pony, hvis målgruppe ellers er små piger. Fanskaren af unge mænd kaldes for ”Bronies”, og de er selvfølgelig med, når 4000 fans af My Little Pony-universet er forsamlet til konference i byen Secaucus i staten New Jersey.

Se også: TV: Nutte-alarm: Fire pandaer leger på rutsjebane

My Little Pony kom for første gang på markedet i 1983, og legetøjet blev hurtigt en succes for Hasbro, producenten af de små plasticponyer med farvestrålende haler og manker. Der blev produceret en tegnefilm om ponyerne og en tv-tegneserie i 1986 og 1987.

I oktober 2010 blev der pustet nyt liv i animationsfilmene med serien ´My Little Pony: Friendship Is Magic´ af produceren og filmskaberen, Lauren Faust. Anden sæson sluttede i april 2012 i USA.

Serien er oversat til ti sprog og vises over hele verden for børn og barnlige sjæle. I øjeblikket er der gang i optagelser til en dokumentar-film om ´The Bronies´ - de mandlige fans af My Little Pony-universet.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen