Cirkusrevyen tager til Grønland

Til næste år drager hele holdet fra Cirkusrevyen til Grønland for at spille tre forestillinger.

Cirkusrevyens skuespillere var for en gangs skyld selv placeret på tilskuerpladserne, da personalet lavede revy for dem. Og der blev grinet godt og grundigt. (Foto: Mogens Flindt)
Cirkusrevyens skuespillere var for en gangs skyld selv placeret på tilskuerpladserne, da personalet lavede revy for dem. Og der blev grinet godt og grundigt. (Foto: Mogens Flindt)

Cirkusrevyen er igen i år en kæmpe succes. Der har hele vejen igennem været flotte anmeldelser og med mere end 185.000 solgte billetter, kan alle involverede kun være tilfredse.

Og nu drager hele holdet så til Nuuk i Grønland, for at opføre tre forestillinger. For revydirektør Torben "Træsko" Pedersen er det et gammelt ønske, der nu går i opfyldelse.

- Vi har tidligere talt om, at vi på et eller andet tidspunkt gerne ville opføre cirkusrevyen i Grønland, og til næste efterår, altså i 2013, bliver det en realitet. Skuespillerne og hele produktionen tager afsted lige efter forestillingerne på Dyrehavsbakken og i Aalborg er færdigspillede, og så bliver vi på Grønland i 4-5 dage.

- Det har været et kæmpe puslespil at få det til at gå op, fortæller Torben Pedersen. Bare det at få kulisserne afsted, kræver det helt store, idet de skal sejles derop mange uger før end skuespillere, teknikere, orkester og alle andre involverede tager afsted. Vi bliver omkring 50 personer der tager derop med fly, men det bliver en fantastisk oplevelse, som alle går og glæder sig til, siger Torben Pedersen.

Onsdag aften var man iøvrigt nået halvvejs gennem dette års forestillinger, og som traditionen byder, så blev det fejret med stegt flæsk i lange baner og efterfølgende en fest, hvor personalet udførte en revy for skuespillerne, inden festen fortsatte til langt ud på morgenen.

1 af 3 Revydirektør Torben "Træsko" Pedersen drager bl.a. sammen med sin kone, Sanne, og Lisbet Dahl til Grønland til næste efterår. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 3 Ved halvvejsfesten var James Price galant og serverede stegt flæsk for Lisbet Dahl og Birthe Kjær. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 3 Cirkusrevyens skuespillere var for en gangs skyld selv placeret på tilskuerpladserne, da personalet lavede revy for dem. Og der blev grinet godt og grundigt. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen