Cirkusrevyen udvider i højden

Lisbet Dahl må op på de høje hæle nu hvor Niels Olsen og Andreas Bo i 2013 skal supplere Ditte Hansen og Ulf Pilgaard

Der spilles på den sikre fornyelse i Cirkusrevyen. James Price, Andreas Bo Pedersen, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Ulf Pilgaard og Ditte Hansen. Foto: Jens Dige
Der spilles på den sikre fornyelse i Cirkusrevyen. James Price, Andreas Bo Pedersen, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Ulf Pilgaard og Ditte Hansen. Foto: Jens Dige

De to nye i klassen er i virkeligheden gamle. Både Andreas Bo Pedersen og Niels Olsen har tidligere været med på Bakken, og fra næste år er de så røget i gyngen hos Træsko Torben igen.

1. juli åbnes for salget til Cirkusrevyen 2013, og direktøren, der nærmest ikke kan sælge flere billetter, end han gør, og heller ikke kan presse flere klapstole ind i teltet, har med vanlig sans for indtjening derfor valgt at udvide i højden.

Læs også:

Se også: Cirkusrevyen skovler penge ind

Hermed bliver Lisbet Dahl den eneste på scenen med normal ’dværgvækst’ – resten er lange ’skideskure’. Ikke underligt erklærer Ditte Hansen, at ’hun elsker høje mænd’, men nu har hun da så også både Ulf Pilgaard og de to ’nye’ at sparre med. Lisbet må så til gengæld op på nogle gevaldige hæle for at færdes i de samme luftlag.

Læs også:

Se også: Mormors bordel i Cirkusrevyen

- Jeg er rigtig glad for at Niels og Andreas sagde ’ja’, da Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard ønskede en pause. Og jeg indrømmer da blankt, at det ikke trækker ned, at Andreas har fået så stort et ungdomspublikum fra ’Live fra Bremen’, smiler Lisbet.

Om Niels’s familiepublikum fra alle ’Far til fire’-filmene også tæller med her, vides ikke.

Læs også:

Se også: Lisbet Dahl: Jeg er færdig med mænd

Hverken Andreas eller Niels var et sekund i tvivl om, at de havde lyst til at henslæbe næste sommer i et telt i skoven.

- Det er 13 år siden sidst, men jeg glæder mig. Tænk at stemple ind i et telt, når bøgen springer ud, og først forlade det igen, når bladene falder af, griner Niels.

- For et par år siden påpegede jeg fra scenen til Revyernes Revy, at Torben Træsko havde forsømt at hyre mig til Cirkusrevyen på det seneste. Men det skulle altså tage to år, før det sev ind, tilføjer Andreas.

1 af 2 Niels Olsen og Andreas Bo har kun arbejdet sammen nogle få gange i 'Live fra Bremen'. Foto: Jens Dige
2 af 2 Der spilles på den sikre fornyelse i Cirkusrevyen. James Price, Andreas Bo Pedersen, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Ulf Pilgaard og Ditte Hansen. Foto: Jens Dige
kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen