Sexede monster-bryster i Mexico

Sexede monster-babes i miss-konkurrence i Mexico som opvarmning til promovering af Will Smiths nye film 'Men in Black 3' - se kæmpe foto-galleri her

En sexet monster-miss viser bryster i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)
En sexet monster-miss viser bryster i Mexico.(Foto: Kim Kastrup)

MEXICO(Ekstra Bladet): Syv smukke sexede mexicanske monster-babes lavede en lille miss-konkurrence som opvarmning til promoveringen af Will Smiths kommende film 'Men in Black 3'. Nogle af de sexede babes fra det ydre rum viste oven i købet bryster, der til forveksling ligner dem, vi kender her på jorden.

Både Will Smith og Josh Brolin var i højt humør, da de efterfølgende stillede op til fotos sammen med filminstruktøren Barry Sonnenfeld og musikeren Pitbul, der leverer musik til filmen.

Det er 15 år siden, den første ’Men in Black’ havde premiere i biograferne. I 2002 kom opfølgeren ’Men in Black 2’, og nu vender de to velklædte agenter J og K tilbage i ’Men in Black 3’ –  instrueret af Barry Sonnenfeld.

Efter 15 års tjeneste har agent J (Will Smith) set lidt af hvert som agent i MIB. Men hans bitre og tavse partner, agent K (Tommy Lee Jones), forvirrer ham mere end de mange rumvæsener, han har set i sin karriere. Og pludselig finder han ud af, at ikke bare K, men hele planetens eksistens er truet af tilintetgørelse.

J tvinges derfor på en tidsrejse tilbage til 1969 for at stoppe det kriminelle rumvæsen Boris. På tidsrejsen finder J ud af, at der er hemmeligheder omkring universet, som agent K aldrig har fortalt ham. Hemmeligheder, som langsomt afsløres, da han bliver partner med den unge agent K i forsøget på at redde både gamle agent K og hele menneskeheden. Men J har travlt. Han har nemlig kun 24 timer til at løse opgaven. Ellers bliver han fanget i fortiden for altid.

Men in Black 3 har premiere i Danmark i maj måned.


0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!