Frodige butiksansatte smider tøjet

Butiksansatte i stormagasinet Marks & Spencer i Bristol i England optræder nøgne i en kalender for at samle penge ind til en kræftafdeling på et hospital - se de herlige billeder her

To frodige butiksansatte fra stormagasinet Marks & Spencer pryder her maj måned i kalenderen med deres kurvede kroppe.(Foto: Polfoto)
To frodige butiksansatte fra stormagasinet Marks & Spencer pryder her maj måned i kalenderen med deres kurvede kroppe.(Foto: Polfoto)

En velgørenhedskalender med nøgne midaldrende kvinder fra stormagasinet Marks & Spencer er blevet udgivet i Bristol i England. Her har de butiksansatte frodige kvinder simpelthen smidt tøjet og stillet sig op i diverse fantasifulde opstillinger for at samle penge ind til kræftafdelingen på North Devon District Hospital.

I kalenderen ser man for maj måned to ekstremt frodige kvinder, der kun lige akkurat dækker deres bryster med hænderne, mens de smiler til kameraet, og på billedet fra oktober måned er der fire frodige topløse kvinder topløse, der dog er iklædt frækt undertøj forneden, mens de poserer i undertøjsafdelingen. På billedet fra marts måned dækker kvinderne deres store kurver med flotte store friskbagte kager fra Marks & Spencers Café.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kagerne for små til at dække brysterne

Ifølge cheferne fra Marks & Spencers har kalenderen aldrig været til salg i butikskæden, og de påstår, at den kun har været tilgængelig for venner og familie til modellerne.

Men adskillige butiksansatte har faktisk solgt kalenderen under bordet hos Marks & Spencer for 50 kroner stykket for at samle penge ind til hospitalets kræftafdeling.

Det nye kalenderprojekt er meget inspireret af de såkaldte berømte 'Calendar Girls' fra en husmoderforening i landsbyen Rylstone i North Yorkshire i England, der i år 2000 lavede en lignende nøgenkalender for at samle penge til en kræftafdeling på et lokalt hospital, hvor en af modellernes mænd netop var død af lympekræft. Kalenderen blev en så gigantisk succes, at den endte med et overskud på mere end 20 millioner kroner til kræftforskning.

I 2003 blev der lavet en film over den utrolige historie med titlen 'Calendar Girls' med selveste Helen Mirren i hovedrollen.

1 af 4 November-pigerne smiler lykkeligt til kameraet.(Foto: Polfoto)
2 af 4 Fire halvnøgne butiksansatte poserer i frækt undertøj i lingeri-afdelingen hos Marks & Spencers.(Foto: Polfoto)
3 af 4 Marts måned er præget af store flotte kager, som pigerne dækker deres bryster med.(Foto: Polfoto)
4 af 4 To frodige butiksansatte fra stormagasinet Marks & Spencer pryder her maj måned i kalenderen med deres kurvede kroppe.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!