TV: Anden som 80-årig

Kan Anden stadig være Anden som 80-årig - det er et af spørgsmålene, Anders Matthesen stiller sig selv sit nye show

Anden er på tegnebrættet med et nyt show, der kommer til at hedde 'Anders'.

Det kommer i høj grad til at handle om nogle af livets store spørgsmål som, hvem er jeg? Derudover er Anders Mattehsen blevet far, hvilket også bliver et tema i det kommende show.

Læs et længere interview med Anders Matthesen i Ekstra Bladet i dag tirsdag.

Af samme grund har han de sidste to år har været ude af rampelyset. Det har dog ikke afholdt ham fra at lade kreativiteten blomstre, og nu er han godt i gang med det nye show, som dog først får premiere 5. november næste år.

Tidligere har Anders Matthesen ellers været meget efter børnene i sine shows, hvor de blandt andet er blevet kaldt møgforkælede. Men nu har han selv indtaget rollen som far.

SE OGSÅ: ANDEN GIVER FINGEREN TIL NEM-ID

- Det bliver en af kernerne i showet, at jeg skal lære ikke at sige min mening så tydelig. Hvornår stopper entertaineren? Hvornår er det Anders, der snakker. Hvornår er det Anden? Fordi jeg ikke er så privat, tror folk, at de kan regne med det, jeg siger på scenen. Det er noget af det jeg vil tænke meget over i det ny show. Hvem er jeg? Hvem er Anden? Er Anders og Anden samme person?

På trods af den lange ventetid til premiereaftenen kan man dog allerede fra på fredag købe billetter. I samme forbindelse udgiver Anden 'Den uundgåelige DVD boks', som er en samling af Matthesen onemanshows fra de sidste ti år.

0 kommentarer
Vis kommentarer