Danskere fik flot MGP-generalprøve

Generalprøven før A Friend In London fredag aften skal spille for juryen i Eurovision gik lige efter bogen

Efter generalprøven fredag eftermiddag er det to glade medlemmer af bandet A Friend In London, der dukker op i pressecenteret i Düsseldorf for at tale med de danske journalister, der alle vil vide, hvordan bandet synes, det gik.

- Det gik rigtig godt, siger guitarist Sebastian Vinther.

- Du havde da en af dine bedste dage, siger han henvendt til Esben Svane, der spiller trommer.

- Ja, men jeg var også lidt nedtrykt i går, hvor jeg var lidt uforstående over nogle af de lande, der gik videre, og det var jeg også lidt i morges. Men da jeg sad bag trommerne, var det som om, jeg havde et ekstra gear, og jeg synes virkelig, det spillede, fortæller Esben Svane.

God mavefornemmelse
Bandet fik både fans og presse til at juble, da de spillede deres danske vindernummer "New Tomorrow" ved generalprøven, der er den sidste prøve inden bandet i aften skal spille for juryen, der tæller 50 procent af de samlede stemmer.

- Mavefornemmelsen er rigtig god lige nu, fordi det gik så godt til prøven, siger Esben Svane.

Og drengene mener ikke, at der er meget, der kan forbedres.

- Den skal bare have lidt mere, af det vi gjorde nu her. Det vi skal bære den hjem på, det er vores gode sang, vores fede band og det, at vi godt kan lide at være på scenen, siger Sebastian Vinther og afslører, at han håber, at der også bliver tid til at slappe lidt af, inden det for alvor går løs i morgen.

- I morgen tror jeg, at jeg skal ned og svømme en tur og så sidde i en sauna og bare kigge ind i en væg. Det trænger jeg til, siger Sebastian Vinther, mens Esben Svane har en anden taktik, når han skal lade op.

- Jeg har fundet ud af, at jeg får helt vildt meget ud af, at sidde og læse nogle af de søde beskeder, vi har fået fra vores fans, siger han.

Det er lørdag aften kl. 21.00 på DR1, Eurovision bliver sendt.

0 kommentarer
Vis kommentarer