- Det var det sindssygeste kick

Akse Damm Bramming, der spiller bas i MGP-bandet A Friend in London, fik sit livs oplevelse, da han torsdag aften stod på scenen i Düsseldorf. På lørdag gør han det igen

Tim Schou og Aske Damm Bramming fra A Friend in London. (Foto: Ole Frederiksen)
Tim Schou og Aske Damm Bramming fra A Friend in London. (Foto: Ole Frederiksen)

DÜSSELDORF (Ekstra Bladet): Alle troede på dem. Alligevel var spændingen ikke til at holde ud for drengene fra A Friend in London, da de ti lande, der er videre til MGP-finalen skulle råbes op i Düsseldorf Arena torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Danmark klar til MGP-finalen

- Vi skulle jo gå videre, men når man sidder oppe i boksen er det bare uudholdeligt, siger Aske Damm Bramming til Ekstra Bladet få minutter efter han og resten af bandet har fået den gode nyhed om, at de er klar til finalen på lørdag.

- Man sidder bare og tænker, 'hvad nu hvis', siger bassisten.

- Hvordan har aftenen ellers været?

- Det har været noget af en rutchebanetur. På scenen fik jeg det sindssygeste kick i mit liv, så kommer man op i boksen og venter og falder helt ned - og nu er vi helt oppe at ringe igen, siger han.

En stor øl
- Hvordan skal det fejres?

- Puha, jeg tror, at vi skal tilbage til hotellet og så skal vi have os en kæmpe stor øl, siger Akse Damm Bramming og lover, at A Friend in London nok skal give den endnu mere gas på lørdag.

- Vi har et gear mere....altså ikke fordi vi sparede på noget i aften. Men vi skal nok finde et nyt gear, griner han.

LÆS OGSÅ: Fuld skrue fra A Friend in London

Det er netop blevet offentliggjort, at Danmark skal synge som nummer tre på lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer