Katys flotte kokosnødder

Katy Perry optrådte på køleren af en folkevogn i New York iklædt en nedringet turkis gummikjole - hun afslørede også sin nye tatovering

Den amerikanske sangsild Katy Perry optræder her på Times Square i New York iført en sexet nedringet turkis gummikjole med pink palmer.(Foto: AP)
Den amerikanske sangsild Katy Perry optræder her på Times Square i New York iført en sexet nedringet turkis gummikjole med pink palmer.(Foto: AP)

Den velformede amerikanske Katy Perry optrådte på Times Square i New York, hvor hun leverede nogle af sine største hits iført en nedringet turkis gummikjole med pink palmer på. En ekstremt sexet kjole, der nærmest gik op i en højere enhed på grund af Katys egne velformede kokosnødder.

Under størstedelen af koncerten stod Katy Perry og sang på kølerhjelmen af en folkevogn Jetta, mens hun også luftede sin nye tatovering med indskriften: Anuugacchati Pravaha, som betyder 'Gå med strømmen'. Hendes forlovede Russell Brand har iøvrigt en tatovering nøjagtig magen til. Den luftede han fornylig på et billede på forsiden af magasinet Rolling Stones.

Der er ingen tvivl om, at Katy Perry og Russell Brand er helt vilde med hinanden. Og der er måske snart bryllupsklokker i luften.

1 af 2 Under størstedelen af koncerten i New York stod Katy Perry på kølerhjelmen af folkevogn Jetta. (AP)
2 af 2 Den amerikanske sangsild Katy Perry optræder her på Times Square i New York iført en sexet nedringet turkis gummikjole med pink palmer.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer