Instruktør: - Jon er fuld af løgn

Jorden brænder nu under Gasværkets fyrede direktør, Jon Stephensen, hvis belejlige forklaring ser ud til at smuldre

Det går ikke særlig godt for Jon Stephensen efter afsløringen af, at han har haft en indtægt på knap 170.000 kroner ved siden af sin direktørløn. (Foto: Kristian Linnemann)
Det går ikke særlig godt for Jon Stephensen efter afsløringen af, at han har haft en indtægt på knap 170.000 kroner ved siden af sin direktørløn. (Foto: Kristian Linnemann)

Holdet bag den omstridte forestilling ’Elsk mig i nat’ gennemhuller hans forklaringer og beskylder ham for at være fuld af løgn.

På et pressemøde i går forsvarede Jon Stephensen sin ekstra indtægt på knap 170.000 kroner fra produktionsselskabet The One and Only Company –  en indtægt han ikke orienterede Gasværkets bestyrelse eller Københavns Teater om, og som han derfor blev fyret for at have modtaget oven i sin direktørløn på godt 900.000 kroner.

Instruktør: Det passer ikke
Stephensens forklaringen lød, at der havde været et akut behov for en scenograf til ’Elsk mig i nat’, og at han derfor var trådt til og havde lavet grundtegningerne til den endelige scenografi, hvilket han havde fået betaling for.

Efter en mindre krise, hvor holdet bag forestillingen ville havde stykket til at foregå på et luksusskib, foreslog Jon Stephensen i stedet en herregård, forklarede han mandag.

Men det er en lodret løgn, siger instruktøren på forestillingen, Kenneth Kreutzmann.

– Jon kom med et forslag til en scenografi, ja. Men den blev aldrig brugt. Det er alene mig og scenograf Rikke Juellund, der har udviklet scenografien. At det skulle foregå på en herregård har hele tiden stået i manuskriptet, og ideen med skibet var kun løst oppe på et idéudviklingsmøde, forklarer han.

Ejeren er tavs
Jon Stephensen kom alligevel med et forslag til en færdig scenografi, som Kenneth Kreutzmann dog ikke var begejstret for.

– Men det er jo lidt svært, når ens chef kommer og vil have, at man skal bruge hans ide. Hvad skulle vi sige? Heldigvis stod The One and Only Company fast, og vi udviklede vores egen scenografi, siger han.

Hvad det såkaldte konsulent-bidrag på 170.000 kroner til Jon Stephensen så konkret dækker over, kan kun ejeren af The One and Only Company, Jesper Winge Leisner, svare på.

Han var ikke at træffe i aftes.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!