Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Bliv bænket med en babe

Gå til fest og få enten Jackie Navarro, Susan K, Jessica Sky eller Lesley Bilgrav til bords

Susan, Jackie, Jessica og Lesley. (Foto: Hotjug)
Susan, Jackie, Jessica og Lesley. (Foto: Hotjug)

Har du 10.000 kroner på lommen, og mangler du samtidig en lækker date lørdag 11. april, så har de kreative drengerøve på pigesitet clubhotjug.com et godt tilbud til dig.

Du skynder dig at sende pengene til dem, hvorefter du er sikret adgang til det nyåbnede diskotek Salt på Vesterbrogade i København - på toppen af Renomé skråt over for Tivolis hovedindgang.

Pengene giver dig naturligvis ikke kun adgang til de dunkende danserytmer, for de fire første købere får en af fire veldrejede modeller til bords.

Man kan gå efter henholdsvis Susan K kendt fra 'Paradise Hotel', Oliver Bjerrehuus' ekskæreste Jackie Navarro, designeren og stripperen Jessica Sky eller glamourmodellen Lesley Bilgrav.

Først til mølle
Du nøjes dog ikke med at få selskab af en lækker ung kvinde, for de titusinde spir giver dig ligeledes seks flasker spiritus med tilhørende sodavand, to treliters champagneflasker samt fri entré for otte personer, lover Kim Behrens fra Hotjug.

Han tilføjer, at det er først til mølle-princippet, og at man skal skrive til lasse@drivecph.dk eller bille@drivecph.dk, hvis man er interesseret eller blot ønsker mere info om arrangementet, hvor der kan spilles poker, hvor Morten Breum er dj, og hvor der er masser af festklædte unge mennesker.

Uselviske Kim Behrens forsømmer da heller ikke muligheden for at fortælle, at man altid er velkommen til at lægge den virtuelle vej forbi clubhotjug.com, hvor man kan se alle de fire piger smide kludene på video og billeder.

kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen