Følg vores MGP-dækning på Twitter

Nu kan du hurtigt og nemt følge, hvad Ekstra Bladet skriver om Eurovisionens Melodi Grand Prix via mikroblog-tjenesten Twitter

Det danske MGP-håb Niels Brinck på Den Røde Plads i Moskva. (Foto: Ole Frederiksen)
Det danske MGP-håb Niels Brinck på Den Røde Plads i Moskva. (Foto: Ole Frederiksen)

Hvis du er så stor Grand Prix-fan, at du ikke kan vente på, at vi får skrevet en artikel færdig og lagt den på ekstrabladet.dk, kan du nu følge vores dækning i bidder af max 140 tegn.

Det gør du ved at finde os på mikroblog-tjenesten Twitter. Når du er oprettet som bruger, hvis du da ikke allerede er det på forhånd, skal du blot gå ind på EBGrandPrix (klik på linket) og følge med der ved at klikke på 'Follow'-knappen.

Her opdaterer vores udsendte rapporter direkte til Twitter-vennerne om herlighederne i Moskva, mens de sker. Måske får du endda en nyhed, før den bliver lagt på ekstrabladet.dk?

Husk, at du på Twitter også kan følge Ekstra Bladets generelle kanal, og få vores Breaking News - ganske gratis.

Hvad er Twitter?
Twitter en en mikroblog-tjeneste, grundlagt i 2006. Her kan alle oprette en profil og skrive bittesmå blogindlæg på højst 140 tegn, som andre kan svare på.

Du kan følge med i, hvad dine Twitter-venner skriver på computeren og/eller din mobiltelefon. Derudover kan du også overvåge en bestemt søgning via Twitter Search.

Læs mere om Twitter på Wikipedia (dansk)
Læs mere om Twitter på Wikipedia (engelsk)

1 af 2 Niels Brinck (tv.) og hans fem musikere i Københavns Lufthavn før afrejsen til MGP i Moskva. De lover at være i topform, når der er sangfinale 16. maj. (Foto: Kristian Linnemann)
2 af 2 Det danske MGP-håb Niels Brinck på Den Røde Plads i Moskva. (Foto: Ole Frederiksen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere