Dem skal Emmelie have med på scenen

Selvom hun deltager som solist, skal Emmelie de Forest ikke alene på scenen tirsdag aften i Malmø.

Det er navnet Emmelie de Forest, der er blevet udbredt i hele Europa, før det store internationale melodi grand prix løber af stablen, og det er hende, vi kender som den danske deltager.

Men når sangerinden tirsdag aften går på scenen i Malmø ved den første semifinale i Eurovision, er hun ikke alene. Med sig har hun fem andre, der skal hjælpe Danmark til den store sejr.

Dengang i 1988 da Kirsten Siggaard ved det internationale Melodi Grand Prix stødte ind i den schweiziske vinder, Celine Dion. (Foto: Jesper Stormly Hansen) Kendte Hvad blev der af Grand Prix-stjernerne? Hvad blev der af Grand Prix-stjernerne

Sangerinderne Anne Murillo og Heidi Degn, der selv været Grand Prix-solister i henholdsvis 2001 med sangen "Hvis du tænker lidt på mig" og i 2007 med "On top Of The World", skal nemlig synge kor for Emmelie de Forest. Det skriver dr.dk.

Også Anders Øhrstrøm, som har sunget kor hele 10 gange i træk i Dansk Melodi Grand Prix, skal synge sammen med Emmelie de Forest.

Musikken står Morten Specht Larsen og Jacob Baagøe Thomsen for. De spiller trommer og fløjte på scenen. De to drenge er kendt fra Copenhagen Drummers, der vandt DR's show Talent i 2010.

Før sangerinden går på scenen lidt over klokken 21 tirsdag, bruger hun lige et par minutter sammen med de andre på at falde helt ned og trække vejret.

- Så står vi lidt sammen og drikker noget vand og prøver at slappe af, og så smider jeg skoene og går ind på scenen og sætter mig, afslører sangerinden.

Semifinalen kan ses på DR1 klokken 21.

0 kommentarer
Vis kommentarer