Se hvor den næste Brdr. Price-restaurant åbner

Først indtog de den bedste sendetid på tv'et. Nu åbner Brødrene Price restaurant i Tivoli

Price-brødrene smeder, mens grøden er varm. (Foto:Jens  Dige)
Price-brødrene smeder, mens grøden er varm. (Foto:Jens Dige)


Der blev tygget igennem, da Den Skaldede Kok, Ditte Okman og Søren Pind agerede madanmeldere for Ekstra Bladet(Foto: Jens Dige) Danske kendte - 2. dec. 2011 - kl. 14:02 TV: Alle vil bolle Adam Price

Brødrene Price går nu for alvor ind i forlystelsesbranchen. De to madlavende, hyggelige fyre åbner restaurant i Tivoli. Og der er god klassisk dansk mad på menuen.

- Da Tivoli henvendte sig og tilbød os de fantastiske lokaler i Glassalen og nogle fornemme muligheder, var det svært at holde idéerne og begejstringen tilbage, siger Adam Price i en pressemeddelelse om restauranten i Tivoli.

Og som altid har Adam Price en lille anekdote i ærmet. Han påpeger, at Price-familien har mere end 160 års historie tilfælles med Haven:

- Det var sådan set Tivoli, der udkonkurrerede vores forfædres teater på Vesterbrogade i 1840'erne. Pricerne rykkede dengang med ind i Carstensens Tivoli og blev stjerner på Pantomimeteatret, fortæller han og fortsætter:

- At vi nu åbner restaurant i Haven næsten 170 år efter, kan ses som et udtryk for samme ræsonnement: If you can't beat them - join them.

Pris på god mad
Lars Liebst, der er direktør for Tivoli, siger, at når unikke muligheder opstår, og man kan lave aftaler, der både peger frem og tilbage i historien, skal man gribe dem:

- Brødrene Price er efterkommere af en familie, der gennem flere generationer har beriget Danmark med alt fra musik, fiktion, til at få os alle til at sætte pris på god mad. I Tivoli har familien stået bag mange af de allerførste forestillinger på Pantomimeteatret.

Det er Adam og James Price der - sammen med deres samarbejdspartnere fra Dragsholm Slot - har indgået aftalen med Tivoli om at åbne restaurant i lokalerne i Glassalen, som tidligere rummede The Paul.

Restauranten åbner på Tivolis åbningsdag 12. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen