A Friend in London har trumfer i ærmet

Med to trumfer i ærmet satser de danske MGP-vindere stort ved Eurovision Song Contest i Düsseldorf

A Friend in London har en god uges tid til at øve sig på scenen i Düsseldorf, inden det er alvor. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
A Friend in London har en god uges tid til at øve sig på scenen i Düsseldorf, inden det er alvor. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

For to måneder siden tog A Friend in London danskerne med storm i Dansk Melodi Grand Prix 2011. Nu er det europæiske grand prix endelig inden for rækkevidde, og London-drengene har en plan.

- Det er klart, vi går efter at gøre oplevelsen så stor som muligt. Og det er selvfølgelig ved at vinde, slår guitaristen Sebastian Vinther fast.

Ifølge forsanger Tim Schou er den ene af bandets to trumfer, at det er, som det er.

God ærlighed
- Vi er nærmest det eneste band, som spiller rigtig musik med rigtige instrumenter. De fleste andre deltagere kommer med elektronisk musik og en masse koreografier. Jeg tror, man vil se en rigtig god ærlighed i os, siger han.

Trommeslager Esben Svane peger på bandets andet trumfkort, der skal sikre, at Europa - ligesom Danmark - ikke er i tvivl om hvem, der skal have maksimale point.

- Vi spillede foran 40.000 ved 'X Factor'-finalen i Parken. Jeg tror, det var rigtig godt at prøve at stå foran så mange mennesker.

Ro på
Derfor er der nogenlunde styr på nerverne, selv om millioner af tv-seere vil følge A Friend in Londons optræden i Tyskland.

- Vi tager det meget stille og roligt. Vi glæder os bare til at være en del af hele møllen, fortæller Esben Svane.

A Friend in London får chancen for at charmere Europa i den anden semifinale torsdag den 12. maj. Finalen afholdes den 14. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer