Shakira 'rystede' hele Afrika med sin røv

Den colombianske sangerinde Shakira fejede al kritik af banen og leverede med vuggende hofter en forrygende udgave af den officielle VM-sang 'Waka Waka' ved åbningskoncerten i Soweto

Den colombianske sangerinde Shakira danser og synger her sammen med folkeskolebørn fra bydelen Soweto i Johannesburg i Sydafrika.(Foto: AP)
Den colombianske sangerinde Shakira danser og synger her sammen med folkeskolebørn fra bydelen Soweto i Johannesburg i Sydafrika.(Foto: AP)

Før åbningskoncerten ved VM i fodbold har der været megen kritik af den colombianske sangerinde Shakira, blandt andet fra Sydafrika, hvor mange har stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor man ikke har fundet en sanger fra Sydafrika til at fremføre sangen.

Men da Shakira her til aften fremførte sangen 'rystede' hun simpelthen al kritikken af banen med sine vuggende hofter og forførende bagdel. 94.000 tilskuere på det store stadion i Soweto sang med og klappede i takt til VM-sangen 'Waka Waka'. Og på trods af sit blonde udseende dansede Shakira lige så godt som en indfødt sydafrikaner. Det var simpelthen ren woodo både for øregangene og for øjnene.

Du kan høre den officielle udgave af Waka Waka og se videoen her

Da Sharia for et par dage siden ankom til Afrika fortalte hun glædesstrålende, hvor stolt hun er over at skulle synge den officielle VM-sang til åbningskoncerten:

-VM i fodbold er et mirakel af global lykke og sammenhold. En begivenhed, der forbinder alle lande, racer og religioner, og som cirkler omkring en evig enkel passion, nemlig fodbold, sagde Shakira og tilføjede:

-VM i fodbold er en begivenhed, der har evnen og magten til at forene og integrere, og det er det, som hele sangen handler om, sagde Shakira.

Ved åbningskoncerten var der også musik af verdenskendte navne som Alicia Keys, The Black Eyed Peas og John Legend samt masser af lokale sydafrikanske musikere og dansere. Et brag af en koncert med livsglæde og inciterende rytmer.

1 af 4 Iført en zebra-stribet overdel samt en afrikansk-inspireret nederdel sang og dansede Sharika sig ind i hele Afrikas hjerte med vuggende hofter og verdens smukkeste bagdel.(Foto: AP)
2 af 4 Alicia Keys sang af hele sit hjerte blandt andre numrene 'No One' og 'Falling'.(Foto: Getty Images)
3 af 4 Den fantastiske sangerinde Angelique Kidjo fra den afrikanske stat Benin sang blandt andet den sydafrikanske sangerinde Miriam Makebas klassiske glansnummer 'Malaika'.(Foto: AP)
4 af 4 Den colombianske sangerinde Shakira danser og synger her sammen med folkeskolebørn fra bydelen Soweto i Johannesburg i Sydafrika.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer