MGP-Lenas triste hemmelighed

Lige nu vader 19-årige Lena Meyer-Landrut i succes, efter hun vandt Melodi Grand Prix i lørdags. Men hendes liv har ikke altid budt på lutter lykke

Lena har ikke haft kontakt til sin far, siden hun var to år. (Foto: AP)
Lena har ikke haft kontakt til sin far, siden hun var to år. (Foto: AP)

Hendes smil og gode humør virker smittende på de fleste. Men bag facaden gemmer den unge tyske Melodi Grand Prix-vinder på en hemmelighed. En lidt trist en af slagsen.

Som ganske lille blev Lena forlad af sin far, og har ikke haft kontakt til ham siden. Den tyske sangerinde var bare to år, da hendes far smuttede. Det skriver tyske Bild.

Ingen snak om privatlivet
Siden MGP-cirkusset begyndte for 19-årige Lena Meyer-Landrut, har hun hårdnakket nægtet at tale om sit privatliv. Det vil hendes far til gengæld gerne.

Da den unge gymnasiepige vandt finalen i det tyske Grand Prix, valgte hendes 'forsvundne' far at stå frem og fortælle om forbindelsen til sangfuglen, han forlod for godt 17 år siden, da hun bare var en lille unge.

- Intet barn har gavn af, at have en far, der bjæffer og en mor, der mjaver, lyder Ladislas Meyer-Landruts forklaring på forsvindingsnummeret.

Døren er åben
Mens Lena Meyer-Landrut synger og går i skole i Hannover, bor hendes far Ladislas Meyer-Landrut lidt udenfor Köln, hvor han arbejder som sygeplejerske.

Ifølge Bild har Ladislas Meyer-Landrut ingen planer om at opsøge sin datter. Han håber derimod, at hun vil tage det første skridt til en genforening.

- Min dør vil altid være åben for Lena. Hun kan bare komme og det håber jeg snart vil ske, siger han.

Stolt far
Selv om det er 17 år siden Ladislas Meyer-Landrut har set sin datter, var han ikke i tvivl, da hun tonede frem på skærmen.

- Selv så længe efter genkendte jeg hende med det samme på tv. Jeg er selvfølgelig meget stol, siger Lenas far til Bild.

1 af 2 Lørdag vandt Lena det europæiske Melodi Grand Prix i Olos. (Indrek Galetin/EBU)
2 af 2 Lena har ikke haft kontakt til sin far, siden hun var to år. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer