DR holdt gallafest på din regning

Det var dig kære tv-seer, der var med til at punge ud for Danmarks Radios store gallafest i aftes, hvor det nye koncerthus blev indviet

Kenneth Plummer tog imod kronsprinsparret ved den store åbening af Koncerthuset. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Kenneth Plummer tog imod kronsprinsparret ved den store åbening af Koncerthuset. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Det var det øverste Danmark, der i går inviterede sig selv til fest.

Men det var seerne og skatteyderne, der betalte regningen!

I går var alle ord som skandale, budgetoverskridelser og ansvar børstet af de smokingklædte DR-chefer, der stolt hankede op i deres lige så stolte koner, der promenerede op ad den røde løber, som kort forinden var entreret af de kongelige.

Her kunne de ansvarlige for en gangs skyld lade sig nøje med at lytte til konens beskrivelser af sine tøjindkøb over for ugepressen og glemme alt om bekymringerne over, at aftenens fest står skatteyderne og licensbetalerne i svimlende 1,6 milliarder kroner.

Rock og bigband
Et faktum der da heller ikke så ud til at ride den kongelige familie som en mare, da de ankom til Koncerthuset. De morede sig gevaldigt.

Først kom kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, derefter ankom regentparret.

De kongelige blev ført ind i Studie 4, hvor DR’s Spirekor og Børnekor sang. Herefter gik dronning Margrethe og prins Henrik til Studie 3 for at høre DR Big Bandet og Etta Cameron, mens Frederik og Mary ville høre Duné i Studie 2.

Festen fortsatte i den store sal, hvor de royale gæster kunne nyde underholdningen fra deres helt egne sæder i den nye kongeloge.

Eksklusiv loge
Familien på Amalienborg har nemlig været med til at fordyre det hundedyre byggeri med adskillige millioner kroner i og med, at det officielle Danmarks har bevilget penge til en kongeloge og en elevator eksklusivt til de kongelige og andre fine.

Ekstra Bladet har tidligere spurgt til, hvor mange millioner ekstra det kostede at lave en speciel afdeling til de kongelige og andre VIP’er, men det kunne DR ikke oplyse.

Kenneth Plummer nøjedes med at konstatere:

- Der kommer dronningen og dem til at sidde, så længe vi endnu har et monarki.

0 kommentarer
Vis kommentarer