Se Mamma Mia! gratis i Forum

Mød op personligt for at købe billetter til musicalen, og få to styks gratis – hvis du vel at mærke tropper op i brudekjole...

Mamma Mia kan ses i Forum fra den 27. til den 31. maj. (PR foto)
Mamma Mia kan ses i Forum fra den 27. til den 31. maj. (PR foto)

Billetsalget til den internationale musical-succes Mamma Mia! starter på tirsdag 18. november kl. 10.

Flere end 90.000 har allerede set stykket i henholdsvis København og Horsens, og mange andre har set sommerens filmatisering af den populære musical.

I samarbejde med FONA i Frederiksberg Centret, som er ét af salgsstederne, har Koncertarangørerne 'Live Nation' valgt at gøre lidt ekstra ud af det:

De tilbyder nemlig alle, der møder op i pågældende butik iført brudekjole på tirsdag den 18/11 i tidsrummet 10 – 10.30, to gratis billetter til én af forestillingerne i Forum til maj.

Til den første i køen med brudekjole på, vil billetterne oven i købet være på første række og inkludere en romantisk middag for to.

Om du kvinde eller mand, gammel eller ung, om det er din eller naboens brudekjole har ingen betydning, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Bare du møder op mellem kl. 10 og 10.30 tirsdag formiddag ved Fona i Frederiksberg Centret, - så er du garanteret to fribilletter til verdens mest sete musical.

0 kommentarer
Vis kommentarer