Brødrene Olsen: Sådan hiver du den hjem, Emmelie

De tidligere Grand Prix-vindere ved, hvordan den 20-årige Emmelie når øverst på skamlen i aften

- Hun er en meget fin og anderledes pige, og det siger jeg meget positivt. Jeg føler, hun har benene plantet godt i den danske jord, siger Jørgen Olsen om Emmelie. (Foto; Jakob Jørgensen)
- Hun er en meget fin og anderledes pige, og det siger jeg meget positivt. Jeg føler, hun har benene plantet godt i den danske jord, siger Jørgen Olsen om Emmelie. (Foto; Jakob Jørgensen)

MALMØ (Ekstra Bladet): For 13 år siden vandt dengang 50-årige Jørgen og hans fire år yngre lillebror, Noller Olsen Det Internationale Melodi Grand Prix i Globen i Stockholm. I aften er sangeren 20-årige Emmelie de Forest, og stedet er Arenaen i Malmø. Men opskriften på succes er den samme ifølge brødrene Olsen.

- Hun skal huske på at være rolig, og så skal hun huske sine kameragange, så hun ikke kigger ned, siger Jørgen Olsen, der sammen med Noller følger Emmelie på nærmeste hold fra deres plads i salen som æresgæster i arenaen i Malmø i aften.

Se også: Brødrene Olsen: Emmelie har en stor chance

Og de erfarne musikere har et råd mere med til den danske finalist.

- Hun skal glemme alt det som alle de managere, pladeselskabsfolk, DR og hvad det ellers kan være, siger til hende, om hvilken stor karriere hun kan få, hvis hun vinder Melodi Grand Prix’et. Hun skal bare nyde at stå på scenen og tænke på, hvor fantastisk det er at optræde foran alle disse mange millioner mennesker, siger Jørgen, der bliver suppleret af Noller.

- Normalt er man i denne her branche omgivet af folk, der giver én ret hele tiden. Og én af de ting, der er rigtig godt, er at have nogen mennesker med, der ikke giver én ret. Som siger, ved du hvad lille skat: Nu skal du passe lidt på. Tag det med ro, for på verdensplan betyder det ikke så meget. Men for den enkelte kan det betyde vanvittig meget.

Se også: Brødrene Olsens vilde ungdomSe også: Brødrene Olsen: Vi kommer ikke til at mangle noget

Brødrene har mødt Emmelie og har kun godt at sige om den smukke repræsentant for Danmark.

- Hun er en meget fin og anderledes pige, og det siger jeg meget positivt. Jeg føler, hun har benene plantet godt i den danske jord, siger Jørgen.

Se også: Derfor bliver Danmark nummer ni ved Melodi Grand Prix

0 kommentarer
Vis kommentarer