LIVE: Melodi Grand Prix

Følg Det Europæiske Melodi Grand Prix live med Dan Rachlin

I aften går Det Europæiske Melodi Grand Prix 2013 i luften, og Danmark står som storfavorit med 19-årige Emmelie De Forest og sangen 'Only Teardrops'.

Ekstra Bladet dækker begivenhederne live. Ved roret sidder den glade tv-vært og musiknørd Dan Rachlin, der vil kommentere showet, og det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

- Jeg har elsket Melodi Grand Prix, siden Abba vandt i 1974. Jeg er vild med en god og nem popsang, som jeg så desværre synes, der bliver færre og færre af. For mig er Melodi Grand Prix i dag i lige så høj grad et festligt freakshow, men jeg vil altid være opmærksom på de store popsange, siger Dan Rachlin, der ser frem til aftenens show og live-chatten med Ekstra Bladets læsere.

- Jeg håber, Emmelie lever op til favoritværdigheden. Og jeg glæder mig til en sjov, flabet og underholdende chat med de mange brugere på eb.dk. Det er min ambition, at så mange som muligt skal komme til orde, også de der er kritiske og frække!, siger musiknørden Dan Rachlin.kommentarer
Vis kommentarer

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen