Emmelies musiklærer: Champagnen er på køl

Hjemme i Hadsund sidder Emmelies gamle musiklærer og følger sin gamle elev

Hjemme hos Emmelies gamle musiklærer, Kim Lund Nielsen, er vennerne samlet, flagene fundet frem og champagnen lagt på køl. (Foto: Kim Lund Nielsen)
Hjemme hos Emmelies gamle musiklærer, Kim Lund Nielsen, er vennerne samlet, flagene fundet frem og champagnen lagt på køl. (Foto: Kim Lund Nielsen)

Det Europæiske Melodi Grand Prix er skudt i gang.

Det danske håb Emmelie De Forest er klar i kulissen, og går på scenen som nummer 18.

I Hadsund sidder hendes musiklærer, Kim Lund Nielsen, parat ved skærmen til at følge sin gamle elev.

- Der er da røget en flaske champagne i køleskabet, så den ligger klar, siger Kim Lund Nielsen.

Se også: LIVE: Melodi Grand Prix

Han har med spænding fulgt Emmelie igennem kvalifikationen til Eurovision, og i aften er folk samlet til fest, hvis hun skulle gå hen og vinde.

- Vi har inviteret de gæster, der nu kan være plads til foran fjernsynet, så vi er 13-14 venner samlet til at se showet, siger Kim Lund Nielsen.

Se også: Nu er det nu - og Emmelie har ikke fået kolde fødder!

Selvom han som jyde plejer at være mådeholdende med at glæde sig inden sejren er i hus, så er Emmelies gamle musiklærer fuld af tiltro til hende.

- Efter hvad jeg har hørt, så synes jeg også, at det er den bedste sang, siger en meget stolt Kim Lund Nielsen.

Se også: Emmelie: Jeg er her for at vinde

Og han er da heller ikke er i tvivl om, hvordan Emmelie er nået så langt.

- Hendes viljestyrke. Hun er gået målrettet efter det her, og man har aldrig været et sekund i tvivl om, at det var det, hun ville. Og så er det også mit indtryk, at det aldrig har været berømmelsen hun gik efter. Hun elsker bare at synge, og det tror jeg kan medvirke til, at det lykkes, siger Kim Lund Nielsen.

Se også: Emmelie: Jeg er her for at vinde1 af 2 Emmelies tidligere musiklærer Kim Lund Nielsen er klar til at fejre en eventuel dansk sejr i aftenens Melodi Grand Prix. (Privatfoto)
2 af 2 Hjemme hos Emmelies gamle musiklærer, Kim Lund Nielsen, er vennerne samlet, flagene fundet frem og champagnen lagt på køl. (Foto: Kim Lund Nielsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer