700.000 flere seere til Melodi Grand Prix i år

DR jubler, efter de har fået seertallene for Det Internationale Melodi Grand Prix i lørdags

1.700.000 seere så med, da Emmelie og Jacob sang og spillede sig til sejren i Melodi Grand Prix 2013 i Malmø. (Foto: Mogens Flindt)
1.700.000 seere så med, da Emmelie og Jacob sang og spillede sig til sejren i Melodi Grand Prix 2013 i Malmø. (Foto: Mogens Flindt)

Ovenpå sejren til Emmelie de Forest i Eurovisionen 2013 natten til søndag, har DR haft svært ved at få armene ned. Og nu er der endnu mere grund til at hæve poterne i vejret.

For 1,7 millioner tv-seere satte sig foran skærmen og så den danske sang 'Only Teardrops' stryge til tops i konkurrencen.

- Det viser bare, at der er en kæmpe Grand Prix-interesse i Danmark lige nu, og vores glæde er stor, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR.

Se også: Afviser at Aserbajdsjan forsøgte at købe sig til sejren

Sidste år, da finalen blev afholdt i Aserbajdsjan var der knap en million, der fulgte Soluna Samay, der som bekendt måtte tage til takke med en 23. plads i finalen.

Lordi vandt Melodi Grand Prix i 2006 og det var første gang Finland vandt. Men er det en af de ti bedste sange i Grand Prix? (Foto: AP) Tæt på Talnørderne: Her er de ti bedste Grand Prix sangeDu husker sikert ikke Storbritanniens bidrag 'Cry Baby' med bandet Jemini. Det er nok fordi sangen er blandt de ti værste (Foto: DPA) Tæt på Talnørderne: Her er de ti værste Grand Prix sange

0 kommentarer
Vis kommentarer