Metroxpress får ny chefredaktør

Simon Stilling, der kommer fra en stilling som digital nyhedschef på TV2 Nyhederne, skifter til Metroxpress

Ny chefredaktør på Metroxpress bliver 35-årige Simon Hovmand Stilling. Han kommer fra en stilling som digital nyhedschef for TV2 Nyhederne.

I samme runde skifter også nuværende redaktionschef på tv2.dk Pernille Holbøll til Metroxpress, oplyser gratisavisen i en pressemeddelelse.

Simon Hovmand Stilling bliver fra 1. december nyt medlem af avisens chefredaktion, hvor han sætter sig i den tidligere chefredaktør Niels Pinborgs stol. Pinborg forlod for kort tid siden avisen for at blive chefredaktør på Se og Hør.

Niels Pinborg forlader Metroxpress for at blive chefredaktør for Se og Hør. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Se og Hørs nye chefredaktør: Helt klædt af

- Metroxpress er det brand, der har bedst fat i de unge mediebrugere i Danmark, så det er på alle måder en unik mulighed for mig at få lov til at bidrage til den positive udvikling, der allerede er i gang, siger den nye chef.

Hos Metroxpress siger ansvarshavende chefredaktør Jonas Kuld Rathje, at man med Simon Stilling får en suverænt dygtig nyhedsmand, som oven i købet har meget store digitale kompetencer.

- Jeg er sikker på, at han kommer til at passe perfekt ind hos os, og at han er den rigtige til at hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål på net og print, siger Jonas Kuld Rathje.

Inden sin tid på TV2 har Simon Stilling blandt andet været nyhedschef på Ekstra Bladet.

Om 31-årige Pernille Holbøll siger Jonas Kuld Rathje:

- Holbøll er et af branchens største talenter på digitale nyheder, og hun kommer til at spille en stor rolle for vores planer om fortsat kraftig vækst på mx.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere