Blachman i nettet: Årets Blæksprutte

Skaldepanden er blevet kåret til Årets Blæksprutte 2013

Thomas Blachman fanget i nettet. (Foto: Per Morten Abrahamsen)
Thomas Blachman fanget i nettet. (Foto: Per Morten Abrahamsen)

Thomas Blachman har allerede modtaget én fornem pris år – nemlig tv-prisen C21/FRAPA Format Awards i kategorien ’Bedste konkurrence-reality-format’, som ’Mentor’-skaberen fik for opfindelsen af sit nye tv-koncept.

Se også: Blachmans fredagshow vinder tv-pris

Nu kan den hurtigtsnakkende tv- og musikmand blære sig med endnu en pris.

Thomas Blachmaner blevet kåret til Årets Blæksprutte 2013.

’Hvis man stikker fingrene i medieverdenens rivejern, så må man regne med at få igen tifold, men Thomas Blachman ikke bare stiller op, han insisterer også på at opdrage. På at skælde ud. På at holde pinlige pauser. Og på selv at være en større stjerne end alle de andre.

Blachman har på et tidspunkt sagt, at ’efterdønningerne af mit arbejde vil man først for alvor kunne iagttage om 3-400 år’. Det samme kan man selvfølgelig sige om atomulykken i Tjernobyl, men vi tror, at Thomas Blachman har en mere sund eftervirkning på miljøet, og ikke mindst derfor skal han være Årets Blæksprutte 2013’, lyder begrundelsen fra komitéen bag.Årets Blæksprutte, Thomas Blachman, fotograferet af kunstfotograf Per Morten Abrahamsen. Titlen på fotoet er 'Blæksprutte i medierivejernet'. (Foto: Per Morten Abrahamsen)
Årets Blæksprutte, Thomas Blachman, fotograferet af kunstfotograf Per Morten Abrahamsen. Titlen på fotoet er 'Blæksprutte i medierivejernet'. (Foto: Per Morten Abrahamsen)


Thomas Blachman kommer i fint selskab: Tidligere er Anders Fogh Rasmussen, Tøger Seidenfaden og Helle Thorning-Schmidt blevet kåret til Årets Blæksprutte.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere