Sexet badedragt til 5,2 mill. kroner

Den australske smykke-designer Ann Middleton har kreeret en badedragt til en værdi af 5.2 mill. kroner med hele 220 diamanter og perler

Samantha Harris poserer her i en smuk hvid enkel badedragt, der er dyrere end et parcelhus i Hellerup.(Foto: All Over Press)
Samantha Harris poserer her i en smuk hvid enkel badedragt, der er dyrere end et parcelhus i Hellerup.(Foto: All Over Press)

Det må være lidt mærkværdigt at rende rundt i en badedragt. der er lige så dyr som en mellemstor villa i Hellerup nord for København. Men det kommer den australske model Samantha Harris til at opleve, når hun den 28. november skal gå model i den australske smykke-designer Ann Middletons nye badedragtskreation til en værdi af hele 5,2 millioner kroner. Badedragtens store værdi skyldes selvfølgelig, at den er dekoreret med 220 diamter og perler.

Se også: Cheryl Cole viser sin fantastiske bikinikrop frem

 

Præsentationen af den smukke hvide men utroligt dyre badedragt skal finde sted under Gold Coast Swim Fashion Festival i Queensland. Ann Middleton har tidligere kreeret smykker for både Elton John og den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

Se også: Nina Agdals frække brystsmutter

 

Ann Middleton afslører, at der er brugt mere end 100 australske perler til den dyre badedragt, der også har mange 133 karats diamanter.

- Det har taget mig mere end hundrede timer at kreere badedragten. Jeg har aldrig lavet en badedragt med smykker før. Men jeg ønskede at skabe en enkel men perfekt badedragt, siger Ann Middleton til den australske avis The Heralds Sun.1 af 2 Samantha Harris er mindst lige så smuk som badedragten.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Samantha Harris poserer her i en smuk hvid enkel badedragt, der er dyrere end et parcelhus i Hellerup.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!