Afdød Python med på scenen

Graham Chapman kommer til at indgå i det nye Monty Python-show i London næste år

Monty Python-holdet i London torsdag.Fra venstre Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam og John Cleese. Damen er den 'blonde sexbombe', Carol Cleveland. (Foto: Corbis)
Monty Python-holdet i London torsdag.Fra venstre Michael Palin, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam og John Cleese. Damen er den 'blonde sexbombe', Carol Cleveland. (Foto: Corbis)

Når de gamle drenge i Monty Python genforenes til et show i Londons 02-arena den 1. juli næste år, bliver det med afdøde Graham Chapman som et vitalt indslag i løjerne, fortalte truppen på en pressekonference torsdag på Playhouse Theatre.

- Han vil være med på en skærm, og vi vil oven i købet forsøge at få ham indarbejdet i scenerne. Vi har fortalt ham, at vi vil være på scenen, og hvis Vorherre vil det, dukker han også op, lød det fra 70-årige Eric Idle.

Gamle gutter
Monty Python har ikke optrådt sammen i flere årtier, og den samlede alder på de fem gentlemen - foruden Eric Idle er det John Cleese, Terry Jones, Terry Gilliam og Michael Palin - nærmer sig 360 år, og derfor tager de da også deres forholdsregler.

Se også: Monty Python klar til come backSe også: Monty Python genforenes

Et læge-team vil være til rådighed, hvis én eller flere af dem pludselig får det dårligt.

- Vi ønsker ikke at miste nogen, før showet er overstået, sagde Terry Gilliam.

Ingen fjollede gangarter
I hvert fald John Cleese har på forhånd af helbredshensyn afvist at optræde med sit glansnummer fra 70'erne, 'Ministeriet for Fjollede Gangarter'.

- Jeg har et kunstigt knæ og en kunstig hofte, så det er umuligt at gennemføre nu. Men vi vil helt sikkert lave nogle af de sketches, jeg holder virkelig meget af, sagde Cleese.

Ved showet vil Monty Python også bestå af Carol Cleveland som den 'blonde sexbombe'.

Graham Chapman døde af kræft i 1989 som 48-årig.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere