Stormen fører til aflysning på teatrene

Både Det Kongelige Teater og Odense Teater har aflyst forestillinger i aften på grund af den kraftige storm

Her ses Odense Teater, der har aflyst aftenenes forestillinger på grund af stormen.(Foto: Polfoto)
Her ses Odense Teater, der har aflyst aftenenes forestillinger på grund af stormen.(Foto: Polfoto)

Hvis man skal i teatret i aften er det måske meget godt at vide, at både Det Kongelige Teater og Odense Teater ifølge politiken.dk har aflyst deres forestillinger. Det Kongelige Teater skriver på sin hjemmeside.

Se også: Stormen lammer hele Danmark: Politiet fraråder at gå ud

'På grund af stormen aflyses 'Fanny og Alexander' og 'Nøddeknækkeren' i aften. Har du billet til en af disse forestillinger kan du få ombyttet dine billetter til en anden spilleaften eller anden forestilling, uden gebyr'.

Related content

På Odense Teater er det 'Jul i Gammelby' og 'Love And Information', som er blevet aflyst.

Også fra Mungo Park i Allerød melder man ud, at man har valgt at aflyse en planlagt forestilling, dog ikke forestillingen på selve teatret.

'Endnu en storm blæser lige nu ind over det danske land, og vi er derfor meget kede af at måtte aflyse aftenens forestilling 'Opsang' i Lyngby Kulturhus. Gæster har mulighed for at ombytte deres billetter, og alle vil i løbet af dagen blive kontaktet af Mungo Park'.

Stormagasiner aflyser kundearrangementer
Omkring stormagasinerne Magasin og Illum i København er der også utroligt stille her til aften. De har nemlig aflyst nogle specielle kundearragementer, der skulle have fundet sted frem til klokken 23 i aften.

I Danmarks største forlystelsesinstitution, Tivoli i København har man dog valgt at trodse stormen, og forlystelseshaven holder stadig åbent til klokken 23.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer