TV: Kendt forfatter fik bryst-chok

Forfatter Morten Sabroe, der er aktuel med den erotiske bog ’Libido’, måtte fredag eftermiddag lægge kuglepen til lidt af hvert

En forfatter på hårdt arbejde. (Foto: Jonas Olufson)
En forfatter på hårdt arbejde. (Foto: Jonas Olufson)


- Det er mine fantasier. De er enormt realistiske. Jeg har haft en vedvarende fantasi om en svømmehal, hvor der - hvis man gik ind ad en anden indgang - var fyldt med kvinder, man bare kunne gå ind til og slås sig løs med. (Foto: Linda Johansen) Tæt på Jeg har siddet og været stangliderlig, mens jeg skrev

Morten Sabroe hoppede i årets løb med på bølgen med erotiske romaner og udgav ’Libido’, der består af hans egne seksuelle fantasier nedfældet på papir.

I dag troppede forfatteren på eget initiativ op i Politikens Boghal på Rådhuspladsen for at sælge bøger og give autografer.

Forud for seancen havde den kække forfatter på Facebook bedyret, at han ikke blot ville signere bøger, men også hjertens gerne svingede kuglepennen på både bryster og balder.

Bryster, balder og skuldre
Opfordringen på Facebook lød således:

Inspireret af Kaspar Colling Nielsen signerer jeg bøger i Politikens Boghal i dag fra 12-14. I modsætning til ham signerer jeg ikke kun mine egne bøger, 'Libido' og 'Os', men også gerne andre forfatteres bøger. Desuden signerer jeg alt fra skosåler over bryster og balder og skuldre og knæ og overlæber (hittet!) til almindelige julegaver til både børn og voksne.

 

Rutineret Side9-pige
På Ekstra Bladet har vi naturligvis altid en frisk Side9-pige ved hånden og vi besluttede os derfor for at teste den friske forfatters dagsform.

Og det kom ikke så lidt bag på den erfarne forfatter, da Ekstra Bladet troppede op med den rutinerede Side9-pige Sasha, der fik Sabroe til at skrive 'Til Sasha - Kærlig hilsen Morten Sabroe på sine bryster.

- Det har jeg sgu' aldrig prøvet før. Det skulle jeg måske aldrig have skrevet på Facebook, men det var nu meget fedt at prøve, sagde den lettere chokerede forfatter efterfølgende til Ekstra Bladet.

Trods opfordringen på Facebook var Sasha, den eneste der i løbet af dagen var frisk nok til at få signeret sin krop, hvilket ærgrede Morten Sabroe en smule.

- Jeg havde håbet, der var kommet mange flere, men det er fedt, at Ekstra Bladet rykker på udfordringen, når det nu var lidt sløjt med fremmødet. Det var en stor oplevelse, siger Morten Sabroe.

Eneste problem var kuglepennen, der viste sig at være væsentlig bedre til at skrive på papir end på nøgen kvindehud.

- Næste gang må I altså komme med en ordentlig sprittusch, men nu kan hun jo gå hjem og få det lavet om til en tatovering, sagde Morten Sabroe efter bryst-seancen.

 

Se video af den muntre episode øverst i denne artikel...

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 En forfatter på hårdt arbejde. (Foto: Jonas Olufson)
0 kommentarer
Vis kommentarer